Annandag jul

Ja nu har julafton varit, oh så mysigt det var ! :)
det märks nu att man blir äldre o äldre för nu får man inte lika många julklappar som man fick när man var liten, nu är det färre o dyrare.

i år fick jag;
2 st volumaster
wii spel
stekpanna
handdukar
bäddset
o lite annat smått o gott :)

blev riktigt nöjd med de jag gick i år, de mesta jag har önskat mig dessutom :)

har knäppt lite kort oxå, men min sladd till kameran är i härnösand så ni får vänta med o se korten till jag har kommit dit, o de blir någon gång nästa år ;) hahahaha

idag ska jag vara ta de lugnt, vaknade runt halv elva låg kvar i sängen och tittade på 2012, riktigt bra film!
nu ska jag alldeles snart se en annan film o de är nog bara de jag kommer göra idag, se film o se robinson i kväll.

ja, nu vet ni att jag överlevde julen iaf!

god fortsättning :)

merry christmas!

ja dan före julafton.
och alla julklappar är klar nu, vi har till o med packat ner alla eftersom vi åker till mormor&morfar och firar jul där, varje år :) ska bli så mysigt :D

i fredags så åkte jag hem en sväng sen vidare till bjästa , så kom tillbaka till kramfors igårkväll.
idag så va jag och mamma på stan och köpte in de sista och oså.
riktigt längtar till i morgon bitti, eftersom jag och daniel inte firar jul tillsammans så byter vi julklappar med varandra när jag oftast kommer till han, oså öppnar vi de på julaftonen själva.
och eftersom jag inte tar med mig de jag får av dom till mormor för de blir så mkt hit o dit, så öppnar jag de på morgonen på julafton hemma här istället. så gissa vad jag kommer göra direkt när jag har vaknat i morgon ?! ;) haha

åååh, det är så fruktansvärt kallt här i huset, speciellt på golvet, så köpte två par jägarstrumpor i dag på dollar, så nu är de varmt om fötterna ;)

snart så ska vi åka till Yvonne och Christer , bjudna på uppesittarkväll :) så bingolotter har vi oxå, får hålla tummarna på att man ska vinna någon miljoner eller tio ;) hahah

Näää, nu ska jag gå o se vad mammsen gör!
cya

8 days left.

ja nu närmar nu oss julafton, 8 dagar kvar.
är hemma på lunch just nu, börjar igen 13.15 och har en föreläsning som slutar 15.00. sen blir det till att gå till ica och köpa mjölk sen hem och plugga.

sitter och kollar runt lite på internet, är sugen på lite spel till wii , samt House M.D säsonger, jag har ju säsong 1 och 2, så nu fattar det ju bara resten ;p haha, men det får jag nog ta kanske början av 2010, nu kommer det gå åt mkt pengar till böcker o så, sen så åker ju jag och mamma til stockholm och då kommer det ju garanterat gå en massa pengar till shopping ! :) me liiiiiiike

igår så beställde jag ju en klänning, jag hoppas den kommer innan fredag, så jag inte behöver åka in hit och hämta den för förhoppningsvis så kommer nog böckerna till kramfors, om det inte blir eftersänt , men hoppas inte på det!

Nje, nu ska jag ner och kolla ifall jag har fått någon post, sen bara slappa lite i soffan innan föreläsningen börjar!
ciaaaaooo


leopard....grrrrr

ooops, I did it again...
men det är ju inte något nytt, det händer ganska ofta att jag klickar hem något nytt plagg, men vad gör det ? det är ju iaf jag som betalar för de xD hahaha
en julklapp till mig själv från mig själv ;)
jag vill ha något nytt och snygg på mig både på julafton men framförallt nyår.
Inte för att jag har planerat vad jag ska göra men, förmodligen så blir det väl någon fest eller så.

har nu beställt en massa böcker oxå, 8 jävla stycken, och två stycken hittar jag inte heller, så får beställa dom senare..

aja, ska skriva klart observationen som man gjorde på praktiken, har skrivit 1 sida av 2. så det går nog snabbt och klicka ihop :)

men först, Navy CIS och Navy CIS los angeles!
cya




snygg va? ett par skinnleggins och kanske en jacka till och ett par klackisar :)
yeaaaaasss, så får det bli! ;)

new header

Hej hopp!
har precis duschat, har även filat mina fötter och GUD vad skönt det var.
ska smörja in mig i lotion nu och mina fötter ska oxå få lite behandling.
sitter och väntar på att jordan, rättsläkarn ska börja om en halvtimme typ.
förresten, jag har gjort en header , men jag fattar inte så mkt hur man gör här på bloggen så ska jag fixa det i morgon, om jag inte gör det lite senare efter jag har gjort mig klar för sängen oså.

nu är det måndag, fast det är ju snart slut på måndag, och nu återstår det bara 4 dagar kvar av denna vecka, alltså skoldagar, i morgon börjar jag 8.15 och slutar runt 15 tiden tror jag.
ska ner till optikern och kolla mitt öga, jag tror jag har fått en vagel men det är liksom iiiii ögat , där nere liksom, inte där ögonfransarna är, där de oftast brukar vara. fattar ni ?
aa men ont som fan gör det iaf, så fort jag blinkar och den är stor som en gigantisk finne så jag ska visa den för en optiker så får han/hon säga vad det är för något o säga vad jag ska göra för att få bort den.

ja, disken har inte försvunnit än, ingen som har diskat ? nä dammsuga måste jag oxå göra innan jag åker hem till kramfors på fredag.

i veckan blir det en massa jobb..... diska, dammsuga, packa, göra en skrivuppgift och plugga inför omtenta på fredag! yeeeeeeeeeey...

vad ska ni göra?

2 weeks to X-mas!

ja, nu är det prick 2 veckor, ja vi säger ju att det är onsdag eftersom jag inte har gått o lagt mig så det har blivit en ny dag,men enligt klockan som är 00.53 nu så är det torsdag och det betyder att det är prick 2 veckor kvar till julafton! Och jag längtar så :D

dels för att jag är så less på skolan och allt plugg och vill bara ligga i sängen med daniel och göra ingenting bara mysa! Osså vill jag öppna paket, jag är jättenyfiken på vad jag ska få speciellt av daniel, men jag tror inte han har köpt något till mig än, han är ju inte i lika god till som mig när de gäller julklappar, för jag är klar med alla och det känns skönt, men typ förra månaden så var man ju pank istället. tur att jag va hemma i kramfors i 2 veckor under min praktik så jag inte behövde göra av med så mkt pengar ;) haahaha
tänk då hur det ska bli när jag har praktik nästa termin i 5 veckor;) yeaah, bara betala hyra och andra räkningar sen leva livet ;D haha men det är ju nästan som vanligt bortsett att jag måste handla mat oxå..

när det gäller skola så är det bara nästa vecka kvar, och det känns skönt fast jag vet att det blir en väldigt intensiv vecka och det ser jag verkligen inte fram emot.
Nu håller jag på o plugga för fullt för jag har en muntlig examination på måndag 14.30, tur att jag är i samma grupp som lena och jessica, två söta tjejer som jag verkligen gillar! så man behöver inte känna sig så pressad och obekväm. 
sen iaf, efter den tentan så måste jag plugga intensivt tills på fredagen för då har jag omtenta på 3 delar av 4. kändes riktigt jobbigt att jag inte klarade A-delen eftersom den var störst. men jag klarade en del iaf och det är jag verkligen glad över.

så hela denna slutet av veckan och hela nästa vecka så är det bara o kämpa på och direkt efter omtentan på fredagen 18e dec , så åker jag hem till kramfors och kommer iaf vara där i 2-3 veckor, får se vart vi firar nyår. måste nog ändå hit till härnösand en sväng någongång för att checka posten osv.men ska iaf inte tänka på något plugg eller dylikt.

Ja, det var ett tag sen jag skrev.
jag kom hem från Norge i måndags, träffade pappa och resten, det var mysigt, vi bytte julklappar allihopa, så jag fick wii + 2 spel av pappa, britney spears circus parfym av lisbeth och flickorna :) allihopa är guld värda :)

idag så kom mamma och hälsade på :) vi gick lite på stan och jag köpte två krukor, ena krukan var till såna där kvistar med små lampor på, blev riktigt sött, och en glaskruka där jag la i lite prasselplast och en slinga med lampor i som jag ställt i fönstret..
n'r jag kom hem på måndag kvällen så hann jag in på dollar en snabbis och köpte julgardiner, svarta med tomtar på, så de har jag satte upp också. och lite tomtar i porslin på hyllan oså.. så nu är de jul i min lägenhet :) ska bara städa upp all papper som ligger på golvet och slå in alla paket , har inte gjort det än och jag har varit klar med alla paket i över en månad xD hahaha snacka om lat.. nä men jag har inte haft några kartonger oså, och nu så tog mamma med sig några hem till kramfors, så slipper jag ta med mig allt när jag åker hem :) kommer ju ha nog mkt med mig ändå. kläder o skit.

ååh, stockholm resan med mamma börjar närma sig och jag vet att mamma är skit nervös ! det är jag oxå faktiskt, men jag tycker det ska bli mer spännande och en riktig upplevelse plus att jag får vara hels ensam med mig mamma, första gången vi gör något sånthär :D
idag när hon var här så bokade vi buss biljetter va ybuss, vi ville hellre åka buss plus att det skulle bli billigare fram och tillbaka, visst det tar långt tid men jag är van eftersom resan till pappa tar 12 timmar, så 6 timmar är ingenting..
vi har hittat ett vandrarhem vi ska bo på, ska boka det till veckan då jag kommer hem :) så är allt klart sen :d hihihihi

nää, nu blev det ett långt inlägg men jag tror jag fick med det mesta! :)
ska se klart på criminal minds och sen sova, ska upp halv tio och för att tvätta  och plugga!

godnatt!


RSS 2.0