so close

mamma har precis slängt i en hårfärg på mig, tänkte försöka färga min utväxt, men innerst inne så tror jag inte att det kommer gå . men vi får väl se om 20 minuter.

idag h'mtade jag ut min studentmössa :D yeeeeeeeeeeeeeay ! det är bara 8 veckor kvar av skolan, men 9 veckor kvar till studenten om man räknar med lovet ;) så jävla nice alltså !

i morgon är det nationella prov i svenska B. det skriftliga. hoppas verkligen på att det går bra .
på måndag ska vi börja med nationella prov i svenska B fast det muntliga. det känns som att den kommer gå mkt bättre än det skriftliga. menmen..

smsade lite med Lisbeth idag, pappas tjej, och sa att vi kanske borde lägga Iran-resan åt sidan, eftersom jag vill sommarjobba oså, så vi tänkte istället kanske att vi alla åker, (jag, pappa, lisbeth, agnes och alida) till spanien i kanske 1-2 veckor i sommar då dom har semester, och det höll hon verkligen med om ! Så hon skulle prata med pappa, och jag tänkte ringa honom i morgon , och påminna honom att han ska vara här den 5e juni på min student, och om våran spanien resa som han inte vet om än xD hahaha

Ja vad ska man säga, det har inte hänt så speciellt mkt, vill ha mer sol och värme, jag tycker att det blåser för mkt och några mer plusgrader hade ju inte vare helt fel, ;)

nänä, nu ska jag kolla lite bloggar, facebook o sånt !
cya


summertime

igår var det en rolig kväll, pizza , dricka, sing star o en underbar klass ;) kunde ju inte bli bättre.
runt tio tiden drog vi vidare till kramm, var väldigt lite folk i början, men det kom fler o fler :)
dansade tills man hade jätteont i benen, känns extremt mkt idag dock !

för min del blev det bara en bild, men dock vääääldigt suddig, eftersom kameran på min mobil är inte så bra :p hahaha
försöker spara till en digitalkamera, men just nu verkar det mörkt med den saken eftersom det är så mkt som ska köpas inför balen o studenten! så man kan ju hoppas att man får en digitalkamera som en sen present för att jag klarade körkortet eller kanske för att jag alltid är så söt o snäll (A) hahaha

idag mår jag faktiskt bra, lite seg i huvudet bara men annars är det lugnt. har varit med om värre om  man säger så :p haha .

I morse när jag vaknade så slog jag på tvn, o kollade på texttvn lite för att se vad det fanns på kanalerna, och då såg jag att kl stod på 10.45. och jag höll på med mobilen medan o där det den 9.45, jag tänkte  va fan nu måste det ha blivit ngot fel, men sen sa det KLICK! det är ju sommartid nu så då ställer man tiden en timme, det var verkligen längesen jag sov så länge,

nu ska vi åka till moster o grattis kevin som fyller 16 på torsdag !!
cya

lördag

sitter o kollar på någon film på 5an.

klassfest ikväll o sen kramm, har fortfarande inte riktigt bestämt mig än vad jag ska ha för kläder. men det brukar ju alltid lösa sig ;) hahaha

nu har jag även tagit ut löshåret, så nu har jag kort hår, ganska skönt att ha tagit ut löshåret. blev så jobbigt o hålla på med det, men nu ska jag vila huvudet från det innan jag sätter in i det igen, men det blir ungefär till balen o studenten.

igår vad jag på sandö o hälsade på amanda, det var riktigt mysigt :D det måste vi verkligen göra om snart !!

skjutsade ju daniel till sundsvall oxå igår, och det gick kanoners ! :d

nä, nu ska jag dra.¨hejsvejs

fredag

nu var det ett tag sen jag skrev. ibland så orkar jag inte skriva sen så går det en massa dagar osv. men nu skriver jag.

i dag är det fredag, börjar 12.40 idag. idrott och sen en inriktningslektion sen slutar jag, ska köra daniel till sundsvall, sen så ska jag till sandö o hälsa på amanda :D va längesen jag träffade henne ;D

jag har försökt ändra lite i min blogg som ni kanske ser, men texten blir alltid så konstig , så nu orkar jag liksom inte bry mig att ändra den, så ni får stå ut.

tänkte äta lite frukost nu och se på lite greys anatomy eller så blir det en film.

ciao

hemma

nu är jag hemma, ha varit hos daniel i bjästa hela helgen, myys^
nu tänkte jag gå o duscha o sen blir det nog ett greys anatomy avsnitt ! :D hade datorn på hela helgen för att resten av alla avsnitt skulle bli nerladdad, men icke då, hade tydligen blivit något fel så nedladdningsprogrammet har typ varit avstängd hela helgen så inte många procent som har blivit klart =/ aja, sånt som händer..

aja, dusch nu iaf sen ett grey's anatomy avsnitt sen fortsätta med svenskan!

ciao


Onsdag

provet idag gick bra, även det muntliga på engelskan. har kollat på lite greys anatomy idag, och även försökt göra klart mitt PM på svenskan. 
snart ska jag åka till daniel, kommer hem senare ikväll, tänkte sova hemma inatt, för han börjar halv nio och jag börjar ett, så det blir till att sova hemma.

snart helg igen, otroligt skönt faktiskt :D ska åka till bjästa/västersel med daniel igen, myyys^^
åh just ja, jag fick ett halsband o ett kort där det stod "Denise, grattis till körkortet" av daniels familj :) så gulligt av dom :D

aja, nu ska jag ta på mig en tjocktröja o se ifall man får någon skjuts !

hejdå


ny dag nya beskymmer

ja, nu va det väl längesen jag bloggade.. förlåt för dålig update.
i fredags så åkte jag o daniel hem till han i västersel/bjästa. och jag körde, det gick ju kanon!
Vi gjorde väl inte så mkt när vi va där, utan tog det mest lugnt, spelade lite GH och kollade på melodifestivalen osv.

Idag så började skolan igen, och studentkläderna kom!! så härligt, hade bestämt 1 par mysbrallor där det står student 2009 denise de wall, 1 tröja där det står samma som brallorna och sen ett linne där det står student 09. Tyvärr så hade våra mössor inte kommit än =/ men jag hoppas dom kommer snaaaaaart., är riktigt nyfiken på hur den ser ut ! :D

ja den här veckan består av ett muntligt tal i engelskan som ska vara i minst 5 min, ett prov om ätstörningar på onsdag, torsdag så är det fiolspel inför temakonserten,och den så är det väl inte så mkt mer som är på schemat. inte vad jag kan komma på nu iaf.

nu blir det greys anatomy avsnitt !! hejhopp 

torsdag

sitter och kollar på "made" på  MTV. brukar faktiskt vara rätt så roligt o se när töntar blir skönthetsdrottningar eller något sånt.

älsk cyklade precis ner till hemköp för att köpa glass och ostbågar :p blev så sugen på något, så han erbjöd sig att cykla ner, så gullig han är ^^

om en stund börjar criminal minds, och då sitter jag och äter ostbågar och myser med mig älskling.
i morgon är det fredag och efter skolan så åker jag och daniel hem till han i västersel/bjästa. såklart så är det jag som kör ;) ska bli skönt med helg faktiskt, jag är faktiskt rikigt less på skolan, och längtar bara till loven hela tiden, och när loven kommer, så blir det allt närmare till studenten! måste snart söka till skola och ställa mig i en kö för bostad.
Jag och mamma satt o pratade om det när vi åt middag , och då sa hon att jag borde söka till flera skolor, och då sa jag att jag söker nog till lärarutbildningen i sundsvall/härnösand och lärarutbildningen i Umeå. och om jag går i svall/hsand så kan jag ju bo hemma och åka emellan och om jag pluggar i umeå så flyttar jag dit. Vi får se vad som händer.

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och vänta på älsk.
ciao 

tisdag

det var skola idag, jobbade lite med projektarbetet :) börjar snart bli klar, och det känns riktigt skönt :D

kom hem runt 14.15, fikade o såg på ett eller två avsnitt av greys anatomy, sen åkte till huset och fortsatte måla 1,5 vägg. känner mig riktigt duktig, rätt så jobbigt faktiskt då man inte är van att göra det. men det går bra ändå :D

väntar på att mamma ska komma hem, så hon kan hjälpa mig med en läxa, sen så ska jag till daniel, så fort han har spelat klart sin match ..

är sugen på lite godis, men orkar dock inte gå ner på affären.. så lat känner jag mig.

igår när jag skulle betala min biljett från mo i rana till kramfors, så sa jag ett barn till kramfors. Och gubben sa ja, då blir det 212 kr, och jag gav han 212 norska kr, och sen så gav han mig 100 svenska kr och min biljett, jag bara kollade, och tackade o gick o satte mig. jag har alltid betalat med norksa kr och aldrig fått pengar tillbaka.. men det är ju klart att man inte säger något om en sån sak xD hahaha

ja, nu kom mamma hem, plugg ett tag nu .
ciao


home, sweet home.

ja nu är man hemma, eller ja, jag har varit hemma sen kl 19. käkade pizza och gjorde lite av min läxa. hade glömt boken i skåpet, så man får dra någon lögn i morgon för att kunna göra klart det i morgon.

nu har jag packat ihop mina grejer, ska åka först till huset o kolla in mitt ny tapetserade rum, sen drar jag vidare till älsk, ska sova där i kväll, och i morgon är det skola!

Dagen låt; Fall out boy - Beat it (ft john mayer)

lägger in lite bilder i morgon efter skolan.
ciao

the last day.

ja, idag är det söndag och i morgon bitti 6.25 går min buss hem till kramfors. är framme kl. 19.45. urrk, vilken lång resa, men det är värt det! har en väldigt stor hemlängtan! Har precis kommit ut från duschen .. eller aa, för typ en timme sen kanske , har gjort två inbakade flätor, så håret ser någorlunda ut när man sitter på bussen, det var verkligen skönt att duscha efter en lång dag i stugan. 

Vi kom hem från stugan i dag, jag o pappa åkte hem o hämtade några filmer han hade lånat, och lämnade tillbaka dom o lånade en ny film. hellboy 2, pappade trodde att jag inte hade sett den men det har jag, men jag orkade inte säga nått. jag tycker faktiskt att den är helt okay. Det var HUR mkt snö som helst där uppe på fjället, shiit säger jag bara, vi fick plumsa oss upp för den branta backen som man MÅSTE gå för att komma till stugan, och när vi väl hade kommit fram, så var det typ 2 meter snö över hela altanen , shit, fick ta en spade och skotta så att man kunde gå, göra en stig till dasset oxå, usch, dass, det tycker jag verkligen inte om, passade på att gå på dass då Lisbeth gick med Agnes o Alida, inte fan tänkte jag gå ut där alldeles själv i mörket oh det blåste som fan.

det var en mysig kväll ute i stugan, mkt gotta och varmt framför elden :) men det blev lite lång tråkigt ibland då man inte hade någon tv där eller så, men det är koseligt ändå (alltså mysigt på norska) .

har varit på affären och köp 3 yoghurtar som jag ska ha på bussen i morgon.. ÅÅH jag längtar verkligen.
ska väl kanske se på någon film snart innan man ska sova, måste ju kliva upp vid kvart i 6 ungefär, men det kirra jag ;)

Ja vad ska man säga, i morgon börjar skolan, men lilla jag sitter på bussen heeela låånga dagen medan resten är på skolan och jobbar järnet.

ååh, jag kom på att vi har en uppgift på religionen som ska vara klar på tisdag, och jag har såklart inte börjar xD hahahah får ta o tänka ut något snabbt tills i morgon som jag kan göra.. annars säger man bara "jag skickar det till din mail". det brukar alltid funka.

aja, nu orkar jag inte skriva mer.. 
slänger väl in ett inlägg i morgon när jag har kommit hem .
ciao



lördag

idag är det lördag men det känns som söndag, eller så är det nog för att jag önskar att det var söndag. att det va sista dagen jag skulle vara här för då dagen efter så skulle jag få åka hem till kramfors. men till min familj, min säng och framförallt min pojkvän!

det blev som sagt ingen stuga igår, det blir idag istället. Lisbeth och Alida har åkt precis, ska hämta Agnes hos en kompis, och pappa har precis kommit ut från duschen, vi ska packa ihop lite grejer sen åker vi. det tar en stund att åka, tror jag, jag kommer inte riktigt ihåg, har inte varit där sen somras.

har inte direkt några varma kläder, om jag visste att vi skulle åka ut dit så hade jag ju tagit med mig lite mer kläder, har bara leggins och ett par jeans, jeansen är för tajta så jag kan tyvärr inte ha leggins under dom =/ Menmen, får se ifall pappa ha några mjukbrallor jag kan låna.

kollade för en stund sen på filmen "Ps I love you" . verkligen en gullig film, jag har sett den förr, men hade inget annat o göra, så det blev till att se den. Men det är mkt värd att se.. 

ska sätta upp håret nu, pallar inte sminka mig, hörs i morgon
hejdå

boring

ja nu sitter jag här igen, borde väl vara social med pappa eftersom jag nästan aldrig träffar han. Men vet inte riktigt vad man ska göra, finns inget annat att gör än att sitta här eller glo på tv. 

sitter o tänker på att det finns en massa saker jag bör/ska/vill köpa. Jag vill åka utomlands , till ett riktigt varmt land där solen skiner varje dag och man får en riktig snygg solbränna och bada i det varma havet. jag vill ha en digitalkamera, jag vill ha en bil, jag vill ha en till tatuering, vill även ha ett jobb som man kan jobba lite extra på för att tjäna lite extra pengar, för studiebidraget räcker verkligen inte långt. jag måste köpa lampor, gardiner, matta och säkert något annat till mitt nya rum i huset, i lägenheten har jag ett fönster, men i huset har jag två st i mitt rum, så måste ju köpa extra.
Jag hade även tänkt köpa remover till mitt löshår så att jag kan av det, tur som är så är de inte så värst dyrt, och jag måste även köpa ett pack med 20 st nail hair för att det ska räcka att he i mitt hår igen, för jag tänkte nämligen ha det löshår jag har i just nu typ till påsklovet eller så, och sen ta ut det, sätta in nytt hår till studentbalen och klippa till det så det blir en riktigt frisyr o så att det ser riktigt äkta ut, just nu så tycker jag inte att det ser så äkta ut, men det får vara så. stör mig lite på att mitt eget underhår är mörkare än det som är ovan, men men..
aah, men jag är verkligen sugen på en digitalkamera,, och en bil såklart.. 
låg i soffan tidigare och tänkte hur skönt det skulle ha varit ifall man hade så mkt pengar att man kunde köpa det man ser direkt, typ ett par skor eller ett klädesplagg för 1000 kr, betala den direkt o inte känna någon ångest,, ÅÅH så härligt det hade varit.. 

joo just de, det blir ingen stuga ikväll, pappa orkade inte, han sa att han har ingen energi kvar från jobbet, och man måste värma upp stugan o det skulle ta ett tag osv, det va något fel på vattnet där oxå, det hade typ frusit fast sa pappa.. så vi ska åka dit i morgon istället. YES säger jag, för jag hade inte velat sova där i 2 nätter xD ingen tv eller riktig toalett, utan ett dass som ligger UTE, brrrr kallt o gå ut om man vill kissa.. 

aja, nu orkar jag inte skriva något mer. elller joo jag skulle nog egentligen kunna skriva mkt mkt mkt mer, men.. tänkte kolla runt lite på klädessidor, och kolla efter nå klänningar som man kanske kan ha på studenten.. men det verkar inte som att det finns något utbud just för tillfället, men det är ju bara vinter/vår nu så kanske nästa månad man hittar något. Hittade förresten en klänning på Nelly.com men, dyrt så in i tusan.. en klänning för bara 1500 kr.. hade ju inte varit fel, men då hade jag ju nästan inte vågat ha den någon fler ggr.

ja, nu blev det ett långt inlägg, skriver i morgon!
ciao

Norway

Jag har precis kommit hem från stan. eller byen som dom säger här i Norge. När jag stod inne i badrummet och gjorde mig i ordning så höll jag på med håret, kom på att jag skulle vilja ha hårklämmor, så när jag kom till stan så letade jag efter sånna på varje affär, men hittade inga, eller så var dom bara hel svarta o det vill jag inte ha. Och inga kläder hittade jag heller.. Jag hittade faktiskt ett par skor , lite gladiator-aktiga skor, väldigt snygga, dessutom var dom svarta med utan klack, 299 kr på Lindex , då blev jag snål eftersom jag fick 500 kr av pappa. Gick vidare till Cubus, för jag tänkte , där brukar dom alltid ha bra med rea, men inte då.. Jag är jättesugen på att köpa en ny skinnjacka, jag har en svart hemma i kramfors, skulle vilja ha en brun, är så less på svart. Men eftersom vi håller på att göra om i huset vi ska flytta till, så ska jag ju köpa in lite nya saker där, som tex gardiner o lamor o matta, så mitt studiebidrag räcker inte till både allt det och en skinnjacka, så jag får nog vänta till nästa månad innan jag köper någon jacka.
verkligen tur att jag redan är klar med min balklänning, skor, bara som fattas är lite mer löshår och klippning till det. men jag får väl ha min svarta skinnjacka ett tag till. 

men iaf, jag köpte mig två hårklämmor, 40kr/st , lite rea fynd bl a, 3 par örhängen för 30 kr (dom i samma paket), ett annat par örhängen för 17,50 kr, allt detta på kappahl, blev riktigt nöjd. Sen så blev det ett par Björn Borg trosor, 99 kr och en tshirt "make love not war" 129 kr på JC. 

Träffade Lisbeth på stan, hon tyckte att jag var jättefin i håret, och hon sa grattis till körkortet, sen blev det en kram och hejdå, vi ses sen! för att hon var på lunch, så, jag tycker verkligen om henne!! hon är riktigt go, hennes barn är söta oxå , hahah.. nä ni, nu ska jag nog dricka lite dricka o äta någon chokladbit!

cya

annat land.

Ja, nu är jag i norge, kom hit igår. jättedryg resa, skulle ta 11 h och 40 minuter typ, MEN som vanligt blir det alltid fel på bussarna jag åker, så jag kom fram klockan 19.00 isället för 18.10.  Menmen, skönt att vara framme iaf.
vaknade typ 8.20 kunde inte sova mer, så jag klev upp och pappa hade precis gått till jobbet. satte på en film, "solstice" hette den, en skräck/thriller ungefär, VÄRD att se.. 

pappa lämnade nycklar och lite pengar på soffbordet åt mig, så jag ska gå och äta frukost, duscha o göra mig klar, sen blir det stan en sväng, se ifall dom har något utbud. helst rea ! :p 
senare ikväll så ska vi åka till stugan som ligger lite mot kusten, så förhoppningsvis så är det varmare där och inte blåser. för igår när jag skulle gå från busstationen o hem till pappa så höll jag nästan på att blåsa bort =/ 
men nu skiner solen och det lite varmt ut !
som sagt, stugan senare idag och vi blir väl där hela helgen skulle jag tro, Lisbeth kommer väl oxå dit, med en av hennes barn trodde pappa. Skulle tro att det är Alida som kommer med. :)
så blir nog inte så mkt bloggande, kanske lägger in ett senare eller så blir det nog på söndag!! på måndag blir det hemfärd! längtar nästan redan.... 

aja, vi hörs

tisdag

alltså, jag är så jävla glad fortfarande^^ liksom, man kände nästan en stor press på sig för att man ville ha körkortet innan alla andra som man vet har snart i sin om tid. Ja, fjärde gången gillt blev det för mig med teorin, men det gör ingenting, fast efter andra gången blev det jääävligt tungt, jag ville verkligen ha det, och jag orkade verkligen inte plugga mer med teorin, men det va bara att ta sig igenom, sen förra veckan så hade jag teorin en tredje gång........tre jävla poäng i från, aja, bara plugga vidare, bokade ny tid, (alltså idag), och när jag satt där i teorisalen i dag så kände jag nästan då jag skulle avsluta provet, då det står "är du säker på att du vill avsluta provet?".. liksom HELL NO att jag är säker på det, jag har misslyckats 3 ggr så varför inte en fjärde liksom? Men se på fan, GODKÄNT , kollade direkt vad jag fick för poäng för att verkligen kolla så att jag klarade det, och där stod det.... 53 poäng... JUIIPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEE, jag vill bara hoppa o skrika över hur lycklig jag var !! men ville inte störa dom som satt o försöka komma igenom provet..

jag och mamma åkte en sväng till colorama o köpte vitmålarfärg för jag ska måla deras rum i huset, och så skulle vi köpa spackel, men dom har inte fått in det än, så vi sa att vi skulle komma tillbaka senare under dagen, sen åkte vi hem o bytte om sen åkte vi vidare till huset och jag började måla, fy faaan vad jobbigt det är när man inte är van vid det! men jag ska ta igenom mig jobbet !! hahaha
sen åkte vi tillbaka till colorama och köpte spackel sen åkte vi hem och mamma gick på jobbet och jag sitter här.. ska väl hämta patrik senare på busstationen eftersom han inte orkar gå hem =/ och jag ska till tennishallen och kolla på daniels match ! och jag vill bara köra, köra , köra , köra heeeeeeeeeela tiden ! :D

haha jaja, nu ska jag kolla på lite bilder från i onsdags, sen så ska jag väl göra något nytta
cya

YEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!

För jag har tagit körkort, för jag har tagit körkort, för jag har tagit kööööööööörkoooort, FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAA!!!!

ajemän, idag tog denise körkort!! tog ett bra, men bättre sent än aldrig sägs de ! ;)

har kört första gången själv nu, mamma satt i passargeraresidan o va jättenervös, eftersom hón inte har körkort xD vi körde till colorama o köpte målarfärg, ska dit senare o köpa spackel, dom hade inte fått in någor just nu!!
skulle bara skriva ett inlägg o skryta om att jag har tagit körkort, nu är det bara bilen som fattas, eftersom patriks bil är ju helt knasig att köra :s

ska bara byta om till några andra kläder så ska jag o mamma till huset o måla lite....
cya!


design.

ja nu har jag gjort en ny design, blev väl kanske inte sådär jättebra men, det får duga.. jag har liksom inga bra bilder eller så heller.. menmen..

nu är det cityakuten som gäller.
hejsvejs

...

kom precis hem ifrån daniel nu, tänkte kanske försöka göra en ny design på min blogg tills cityakuten börjar..
sen så ska jag ta o plugga lite, sen blir det sängen..

aja, ny design på gång, vi får väl se ifall den blir nå bra eller så.

svejs


Måndag

hur skönt som helst med sovmorgon!
Daniel och hans brorsa drog ner till hallen sisådär halv 8 eller nått, och jag sov vidare, dom kom hem igen typ halv 2, så vi käkade lite lunch, och medan dom var borta så satt jag och läste lite i teoriboken.. snart dags!!

klockan är 3 nu, och jag ska nog ta mig hemåt snart för att plugga ännu mer och möjligtvis städa mitt rum!
igår så var vi till huset och skulle städa lite där, för att börja flytta in oså, patrik har nu börjat rivit lite tapeter och spacklat lite i mitt nya rum, så snart så kan han börja tapetsera :D så bli så kul o få se när det är klart, och framförallt att inreda allt sedan! jag har alltid haft en bild på hur jag vill ha det oså, men när jag såg rummet igen så insåg jag att det var rätt så litet, men det är dock större än det jag har nu i lägenheten. Men jag tror nog att det blir bra alltihop, jag kommer väl nog inte vara kvar så mkt längre i kramfors, snart är det ju studenten, och sen så till hösten så blir det nog lärarutbildningen uppe i Umeå. Så vi får väl se vad som händer.

fick ett sms från min far igår, ni som inte vet så bor han i Norge. Ja, som sagt , jag fick ett sms från han igår, han frågade ifall jag ville komma till han på mitt sportlov, men jag skrev tillbaka att jag inte visste ifall jag kunde pga vissa saker. men jag skrev sen att ajg skulle fråga mamma ifall jag kanske kunde åka nu på torsdag och ta ledigt på måndagen då skolan börjar för att kunna åka hem, eftersom det inte går några bussar från mo i rana på söndagar, och eftersom resan tar 12 timmar, så vill man ju vara där typ 3 dagar för att dels vara med pappa som jag träffar typ 2 ggr i halvåret, och dels för att det är sån jävla dryg resa så man hinner knappt vara där annars.
Ja, jag tror nog att jag åker på torsdag, kanske han har en bil parkerad där åt mig ;) haha

nä det här blev ett långt inlägg ser jag, ska gå o mysa med min pojkvän nu,
hejsvejs

RSS 2.0