1 months and 2 days

förlåt att det har tagit en vecka sedan jag skrev sist. men jag har faktiskt varit rätt så upptagen.
i måndags så började jag min VFU, på kramforsskolan :) i love it! guud, barnen är så söta :D
nu är det sista veckan then back to school, eller aah inte rikitigt, ska till norge en sväng först! :)

Igår så åkte jag till härnösand hade inte varit där på hela veckan , så hela min brevlåda var fullpackad med post. men hälften var bara reklam.
senare på kvällen så gick jag och Lena på bio och tittade på New Moon(twilight 2) Åååååh, jag älskar filmerna, lika mkt som jag älskar böckerna.
jag har ju läst böckerna så man visste ju typ vad som skulle hända osv, men i böckerna så drar de ju ut på händerlserna mer än vad de gör på filmerna. men oftast så brukar ju första filmen vara bäst, och det var den ju såklart, men tvåan var även bra den med. nu inväntar jag tredje filmen :d längtar redan!

nje, nu ska jag fixa lite musik till min ipod, sen se repris på ugly betty och desperate housewives !
ciao

ONE WEEK TO GO!

Yessss, om en vecka, eller ja, på fredag är det en vecka kvar tills det är New Moon på bio. Uppföljaren till Twilight! jag måste gå på den . vare sig jag ska gå själv eller inte. Har läst alla 4 böckerna och jag älskar dom, jag älskar första filmen och kommer säkert älska andra oxå :D

håller på o plugga lite nu oså, men ser just nu på greys anatomy, men jag har ändå svårt att fatta vad jag håller på med. jag kollar igenom tentan vi gjorde för del 1, men hittar fan ingenting i böckerna.

aja, ska kolla vidare på tv nu.






shopaholic or what?

jag shoppar hela tiden känns det som. eller ja jag gör faktiskt det. typiskt att man ska bo i härnösand, finns lindex, hm, åhlens, ja och alltid hittar jag något.. om inte här inne i stan så är det på internet.
hittar alltid en massa sakerjag vill ha.

har inte pluggat så där jättemkt idag, men har väl skrivit drygt en sida på datorn, mest som lite central begrepp oså. bättre än ingenting alls.

nu blir det desperate housewives, sen brothers and sisters. sen sov dags.

just ja, jag köpte en pilates dvd idag, 99 kr på akademibokhandeln. har kollat igenom den lite snabbt bara för att se hur de går till. men jag måste ha en sånt där underlägg , gör ju ont o ligga på golvet.

nä, nu ska jag göra några mackor o se på tv!
ciao

Be strong, you can do it!

be strong, you can do it är det jag säger till mig själv varje sekund känns det som nu. Som ni kanske vet så ska jag ju göra en omtenta på Fredag för delmoment 1. och det suger riktigt mkt. och värsta delen är ju egentligen att man typ glömt bort vad det var för något. Men det är bara o ta nya tag och göra sitt bästa. jag vill verkligen klara den den här gången, vill inte ha något som ligger efter hela tiden. får så dåligt samvete och känns som att jag är så dum som inte klarar av det.
så har suttit lite och kollat igenom utbildningshistoria och skrivit lite central begrepp.
Liksom svårt o veta vad man ska plugga på :s och hur man ska plugga som dessutom.
den är delen är bara indelad i 3 avsnitt , så ikväll ska jag plugga utbildningshistoria/läraryrkets framväxt och utvekling, i morgon blir det pedagogik som vetenskap och på onsdag vetenskapsteori och metod. bra planering

igår så ringde Amanda mig, det var så roligt o prata med henne,  hon är ju nu flyttat ner till Tjörn som ligger ca 7 mil från göteborg så det är ju inte direkt varje man ser henne. :) vi bestämde att vi skulle träffas när hon kommer hem till kramfors under julen :) hon går ju folkhögskola så hon har en massa lov som man alltid har, men vi på miun (mittuniversitetet) har ju inte lov :s vi har en massa innedagar istället för till för egna studier .

ja iaf, på lördag åker jag till bjästa, söndag till kramfors, kommer nu bo i kramfors i 2 veckor, eftersom jag har vfu (praktik), ska vara på kramforsskolan i klass 3A. ska bli riktigt roligt ! :)

Idag när jag slutade skolan gå gick jag, emelie och marina till bibblan för att kopiera några sidor i en bok, sen så träffade jag fanny och vi gick runt lite på stan för att göra lite ärenden. har även hämtat ut ett paket med en massa julklappar, eller ja, 4 julklappar, kevin,robin, christian och görgen kan jag pricka av listan nu! så, återstår ju bara jennifer nu, som sagt.

nä, nu måste jag fortsätta plugga, skulle bara visa att jag lever fortfarande.


Mammas pojkar

Hejhej!
Det har haglat här idag, och jag var utomhus då..
Va på stan en sväng idag, kollade lite julklappar, hade jennifer, pappa och fredrik kvar, men nu har jag bara jennifer.
Till pappa så har jag köpt både farsdags present, födelsedags present och julklapp. Jag åker ju hem till han vecka 49.
Kennifers tar jag nästa vecka. köpte även en tröja för 99 kr och en scharf för 79 kr till mig själv ;)
Hämtade ut mitt löshår idag oxå, har satte in det bara för att se hur det blev plus att eftersom jag aldrig har haft clips så ville jag pröva det.
klippte till håret lite grann oxå bara för att de inte skulle vara så spikrakt. eller ja, i en hel längd. eftersom jag själv har uppklippt hår.

tänkte ha löshåret i morgon :) så se vad de i klassen säger ;p haha
har precis diskat upp min stora hög med disk känns skönt att den är borta nu. sitter nu och lyssnar på musk och väntar på mammas pojkar ska börja!

Nje, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla runt lite ..

tjingeling





Summer glow

Hej svejs, nu är jag här igen.
fick ett mail om att de har skickat mitt paket med löshåret så jag hoppas jag får det innan jag åker till kramfors, så jag kan lära mig att använda de med clipsen.

kom precis hem, eller ja för någon halvtimme sen kanske, träffade ju fanny direkt efter skolan, gick runt lite på stan och kollade lite julklappar, blev inget köp idag. ska gå i morgon efter skolan igen . Sen efter det så for vi vidare till dollar och kollade lite där, och sen vidare till firehouse och solade en stund :)

klockan är 22.43 och jag börjar 8.15 imorgon. känner mig inte sådär jättetrött men ska väl gå och lägga mig snart.

aja, vi hörs i morgon
godnatt

CHECK!

Ytterliggare en sak jag pricka av i min lista, det är löshåret. Beställde precis ett paket . Denna gång med clips, som hårspänner, orkar inte med att ha sånt som sitter i hela tiden, blir så less så fort. Clips är bra för då kan jag ju ta ut det varje dag och använda det när jag vill, inte behöva tvätta det så ofta plus att det inte blir så förstört så fort.
940 kr med frakt. Inte alls farligt till skillnad mot hur mkt det kostar hos frissan, och håret är minst lika bra.

fick ett sms idag precis efter jag har kommit hem från ica att min paket från H&M hade kommit, faan tänkte jag,men sen så såg jag att det va i kramfors jag sklle hämta ut det. så det får jag göra på fredag när jag åker hem!

om 45 minuter börjar min föreläsning jag ska på. Usch vad jobbigt det känns. ska sitta där fram till kl 17.00 hoppas verkligen att tiden går fort, men de brukar den ju aldrig göra när man sitter där =/
Medan tjejerna i klassen går på halloweensittning ikväll så ska jag träffa fanny efter skolan och vi ska gå på stan lite och kolla runt, har ju som sagt två julklappar kvar.. vill få bort det så fort som möjligt så att jag inte behöver tänka mer på det.  Sen så ska vi till firehouse och sola någon kvart.. Det är så himla skönt, riktigt avslappnande, fast jag vet att det kan framkalla cancer. Det är de enda jag är lite nervös över, men jag solar nu bara för att bli lite brun nu inför vintern, sen så lär det nog bli ett uppehåll eftersom det är rätt så dyrt i längden.. 35 kr för 15.45 minuter.

jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det här faktiskt men, jag saknar min mamma!! jag pratar med min mamma varje dag! om inte hon har ringt på hela dagen så ringer jag på kvällen.. kan vara från 1-4ggr per dag vi pratar! och jag saknar min daniel, men det är ju självklart att jag gör de! Mitt livs kärlek är 4,5 mil ifrån mig dygnet runt!!!   och nu harj ag inte varit i kramfors på snart 2 veckor! så jag ser verkligen framemot att få komma hem :D
På söndag ska vi även åka till mormor och morfar, och till det längtar jag! har inte träffat mormor och morfar sen morfar kom hem från sjukhuset! Så det ska bli kul och få åka dit och få god mat och få retas lite momma :D

Nä, nu ska jag ta på mig mina kläder o gå mot skolan!
tjingeling !

Amazing

hade en föreläsning kl 8.15-12.00 idag, men jag gick efter 45 minuter. Pallade verkligen inte att sitta och lyssna på gubben i 4 timmar. Plus att jag har sovit jättedåligt i natt, somnade kanske inte förrän kl 2 och så ska man upp 6.30. Höll nästan på o somna!
Nästa föreläsning börjar 15.15 - 17.00, så ska alldeles snart gå till ica och handla lite mat.
Mjölk, bröd och pålägg.. Kanske potatismos oxå.

En helt fantastisk sak är att jag är klar med alla julklappar, eller nej nu ljög jag, jag har två julklappar kvar att köpa. Det tänkte jag ta och göra i morgon eftersom jag slutar kl 12. Då har jag ju all tid i världen.
Känner mig riktigt duktig, har alltid annars köpt julklappar i sista sekund. men inte i år!!!! :)

Nä, idag blev det ett kort inlägg, nu ska jag ta och gå ner till ica och handla innan jag ångrar mig !
tjingeling

Note to God

Sök på Charice - Note to God, så klickar ni på den första youtube klippet.
Hon är född 1992 och är hur bra som helst på att sjunga!!!

jag ska plugga idag, eller ja ikväll blir det ju då eftersom klockan är snart tre. ska göra mat snart oxå tänkte jag. är lite små hungrig. Jag måste ta reda på vad validitet och reliabilitet betyder och sen så måste jag ta reda på hur dialogiskt ordnad undervisning ger de bästa inlärningvillkoren..... om det är någon som vet så kan ni ju alltid höra av er och berätta!!!

en låt jag sitter och lyssnar på är Håll mitt hjärta med björn Skifs.. jag älskar den. den är så lugn och härlig och lätt att sjunga.. englishman in new york med sting är oxå super skönt. sök på youtube.com så kan ni ju oxå lyssna på dom!

Aja, nu ska jag föna håret och sätta igång med plugget

RSS 2.0