long time, no see 2

Ja jag vet, nu känner jag mig nästan hemsk att jag inte har skrivit på evigheter. men jag har faktiskt ett liv ;) haha nä men, jag har jobbat en massa och varit i bjästa för att träffa daniel som mkt som möjligt eftersom han åker till falkenberg nu på onsdag och det suger!! han kommer vara borta typ 10 dagar och det är jääättelänge..
och nu har det varit jättebra väder de senaste dagarn I like it ;) men inte mina ben. för idag när jag va hos mormor på förmiddagen så satt jag ute i solstolen och läste en bok och efter typ 2 timmar så hade jag bränt framsidan på mina ben enda från låren och ner till foten och ont som fan gör det och det ser förjävligt ut och baksidan är vit medan framsidan är rödbrun :s armarna och bröstkorgen ser någorlunda ut , men rätt så röd.. =/ menmen

Jag måste rekomendera att titta på Twilight filmen, jag är verkligen beroende av den sagan ! eftersom jag inte kan vänta till november då den andra filmen har premiär så beställde jag andra boken skriven av  Stephenie meyer "När jag hör din röst". eftersom jag har sett första filmen så beställde jag inte första boken "Om jag kunde drömma" för jhag tänkte att de skulle nog inte vara så roligt att läsa boken efter man sett filmen.. så började med andra boken direkt. och igår så beställde jag dom två sista böckerna "Ljudet av ditt hjärta" och "Så länge vi båda andas" och jag längtar till dom kommer, jag hoppas dom kommer innan jag åker till pappa på måndag men det tror jag inte.. men vem vet..
och jag kan se filmen minst 1000 ggr till !! :p

vad mer ha hänt sen jag sist skrev.... jo i onsdags så fyllde jag år och i torsdags så klippte och slingade jag håret.. när jag kom till frissan så hade jag så mkt utväxt så hon tyckte att vi skulle färga utväxgten bara och sen göra slingor på resten av håret, det skulle bli snyggast så sa hon.. och jag tog hennes råd och nu är jag typ blond.. ni ska få se en bild senare när jag orkar lägga in en .. men nöjd med håret blev jag iaf :D och i fredags så brände jag mig på min vågtång, på pannan, lite ovanför ögonbrynet så det är en brunfläck där, och det är inte snyggt, men den är inte stor tack och lov..

nä nu har jag skrivit rätt så mkt,, längtar tills på måndag då jag ska åka till pappa och min faster kommer från iran nu på torsdag, men jag måste ju jobba så att.. men på måndag så åker jag och träffar henne , det ska bli superroligt !!!

aja, nu blir det en film.. ciao


long time, no see

Oj, det var verkligen längesen jag skrev nu.. Men jag har ju TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!!!! har verkligen inte prioriterat bloggen nu på sista tiden.. men tänkte nu slänga in ett inlägg innan jag ska lägga mig.. i morgon börjar jag jobba ute i måviken.. 13.00 - 21.00, drygt som fan men pengar behöver jag..

på studenten så kom pappa och lisbeth OCH Nader <3 så mysigt att dom kom !
tar med mig datorn till måviken så kan nog slänga in ett inlägg efter jag har jobbat så ni får se lite bilder från både studenten och från stadsfesten som var i helgen..för jag  orkar inte skriva så mkt nu tänkte borsta tänderna och sova och drömma om min pojkvän som for hem idag.. och jag fick veta att dom åker inte till båstad någonting för hans bror är sjuk och daniel har jätteont i magen, de vet inte vad som är fel men jag hoppas på att han blir bättre snart <3
så jag kommer få träffa han lite mer innan han far till norrköping och falkenberg..

Aja, godnatt folk ..

RSS 2.0