skäms

ja jag skäms faktiskt, men jag orkar verkligen inte bry mig om den här bloggen :p haha
men nu har jag så tråkigt så tänkte lägga in ett inlägg..

är i måviken nu, ska väl snart sova.. om jag inte ska kolla på en till film? har nyss kollat på Girl just want to have fun.
har bara 2 pass kvar sen så har jag jobbat klart för i sommar.. sen har jag sommarlov tills den 31 augusti.. för jag har kommit in på lärarutbildningen i härnösand.. såå , om typ 4 år så är jag lärare ;) hahah

jag är verkligen besatt över att åka utomlands, jag vill inte vara kvar här i tråkiga regniga sverige. men jag har ju ingen att åka med.. ibland så har jag bara lust att ta någon random från stan o fråga ifall den vill hänga med på en utlandsresa, bara för att inte vill åka själv. men det är ju många som inte kan, inte har pengar eller oroar sig för svininfluensan.. =/ aja, kanske jag får vänta till jul eller något.. på måndag är pappa och lisbeth i italien och gissa om jag är sjukt avis!!
jag vill iaf göra någonting, typ åka till sthlm över en helg o gå på sommarkrysset eller, ja nästan vad som helst..
men , jag har ju varit i norge i 4 dagar, så att.. får väl nöja mig med det.. fast, förresten, ska ju till umeå till veckan och följa med älsklingen då han har tävling där. så kanske man kan gå på stan eller så.. hade ju inte varit fel, passar ju perfekt, nu när man har fått lön o allt ;) hahaha

aja, kanske man ska se på Finding Amanda, o se vad de är för film..
godnatt!

Norge, here I come!

Ja, jag sitter nu på bussen påväg till norge.. har nyss åkt från storuman.. har bara åkt buss nu i snart 8 timmar. jättedrygt, men jag tog med mig min dator, men de som suger är att batteriet håller aldrig så länge , typ en timme eller så . men de får väl gå ändå.. blev lite less på musiken jag hade på mobilen, så bara till o starta datorn o he på spotify ;) hahaha

kameran har jag med mig oxå så jag ska se till att ta mkt kort på allting, och jag hoppas verkligen på att det är bra väder där, för jag har inte tagit med några jeans eller dylikt =/ men jag har leggins, så hoppas hoppas.. fast.. när jag smsade med Lisbeth idag, så sa hon att hon skulle ut i solen, såå .. jag antar att det är bra väder (Y)

lite jobbigt med datorn på bussen , för vägarna är lite krokig och skuttig, så hela datorn skuttar fram o tillbaka, så det brukar bli svårt att använda pekplattan :p hahahaha

och internet blir segt eftersom det är dålig mottagning här ute i skogen.. alltså, vägarna är så tråkig, är bara träd, träd , träd och mera träd.. =/

redan 72% på batteri, och jag har haft den på i drygt tio minuter kanske ? aja..
nu ska jag fortsätta kolla på den fina utsikten..


jag på bussen..

besviken

jag hade nästan en känsla av att det inte skulle bli av..
jag fyllde år den 24e juni, och alla jobbade så vi bestämde att vi skulle fira mig idag den 4e juli istället.. kunde inte förra helgen för då jobbade jag..
mommes, martin och doris kom idag, det var jättemysigt, men jag såg ändå så framemot att moster och pojkarna skulle komma.. hon pratade med mamma och sa att de skulle i samma veva som att de skulle åka till bion senare ikväll..
jag väntar, väntar och väntar ännu mer på att de skulle komma.. sen så tog jag fram alla grejer för att göra en till tårta för den andra fanns inte så mkt kvar av.. mamma får ett sms om att de inte "hinner" , eftersom de ska ju på bio oxå..

då rasade allting för mig.. liksom, vi hade ju planerat in det här så länge? och de visste om de ? jag blir så less, femte hjulet.. är så less på att vara det hela tiden..

om två dagar åker jag till norge ochjag längtar så mkt. att få träffa min faster för första gången och krama min pappa som jag inte har träffat sen studenten.. busa med agnes och alida och prata skit med Lisbeth.. det är livet.. sedan jobba i drygt 2,5 vecka till, sen får jag ha sommarlov, och då åker jag till norge igen.. och jag längtar..

jag har inte fått mina böcker än heller.. vill ha dom nu så att jag har någonting att läsa..
i torsdags så var jag och mamma på polyfoto och skulle lämna in kort för att göra tackkort och någon förstoring. jag blev riktigt nöjd med korten från studenten .. men i fredags då jag och mamma hade kommit hem från mjällom , så hade jag fått ett kuvert, ååh tänkte jag, studentbilden på klassen!!!!! hur överlycklig som helst, och jag öppnar kuvertet och ser att det är NV06, hallÅ?! jag går/gick inte NV?! vem fan har då mitt kort ? jävla pundhuvven som inte kan göra rätt.. jag är i norge på måndag så då ska mamma ringa och klaga !!

aja, vad jag ska göra nu vet jag inte..
ciao

onsdag

ja idag är jag ledig, och det är verkligen jätteskönt. den här dagen har varit efterlängtad.. men inte mer än på måndag då jag ska åka till pappa, jag då dock inte framemot att få sitta på bussen i 12 timmar, men det är det värt, jag får ju träffa min underbara pappa och min faster jag aldrig träffat förr , och jag hoppas på att få träffa Lisbeth och hennes två supersöta barn !

idag så var jag med amanda, vi for till flosta och solade o doppade oss i bassängen.. det var riktigt mysigt att bara glassa i solen och samla krafter inför imorgon då jag ska börja jobba igen.. jag jobbar i morgon, fredag och söndag.. sen ledig i 4 dagar som tillbringas i Norge.

jag hade ju lovat att jag skulle slänga upp ett bild på mig själv , nu när jag har gjort håret ljusare så här får ni..


nöjd med det är jag iaf..
och nu är det mat, sen blir det dusch och sen jordgubbar och grädde som efterrätt :D
ciao

RSS 2.0