Ny snart..

i morgon börjar skolan, och jag är lite smått nervös, men det ska nog gå bra ändå, jag har ju Nathalie med mig :)

har varit i bjästa helgen, därför den dåliga updaten, och i fredags så klippte och färgade jag håret , och jag blev SUPERNÖJD!!!!!! blev inte blondt, utan mörkbruntoch rött. lägger in en bild i morgon eler så så får ni se hur det blev.

har nu lagt in ny musik i ipoden så man har nå bra musik å lyssna på när man kör ner till härnösand och sen hem.
nu tänkte jag se på någon film, och sen sova, upp tidigt och duscha!

ciao

Finally Friday!

Äntligen fredag!! yes, om tre timmar ska jag klippa och färga håret , färga håret mörkt, vilket jag sitter och tänker på att jag egentligen kan köpa färg själv och göra det hemma eftersom det blir så mkt billigare, men eftersom jag ändåså har bokat in för att färga håret så gör jag det där hos frissan. man måste ju få unna sig själv något någongång :)

ska gå och käka lite frukost nu och göra mig i ordning, kanske se på en film medans, vilket är inte ovanligt om man säger så..

En dag närmare till skolan börjar, och jag börjar bli lite smått nervös, men som tur så har jag ju Nathalie med mig :) hihi


Mina skor som jag köpte igår på DinSko, 449 kr, men jag hade 10 % rabatt så det blev 404 .
Dock inte äkta läder, men jag älskar dom ändå!

youngblood

i morgon är det ju äntligen fredag  och då ska jag ju klippa mig och färga håret ! och jaghar bestämt mig att det ska bli mörkt! senare på eftermiddagen så ska vi väl åka till bjästa och vara där under helgen, på måndag är det skola som gäller!
nu är maten klar, så ska käka nu!
ciao

IKEA OCH BIRSTA

Idag så for jag och mamma till Ikea och birsta. Ja och jag gjorde av med en massa pengar, men som jag brukar säga till mamma,  jag har tjänat ihop dom själv så jag gör vad jag vill med dom !

vi var först in på Ikea, där jag skulle köpa några saker som skulle vara till lägenheten, tänkte liksom börja köpa lite grann nu så man inte behöver köpa allting senare. jag skulle som sagt köpa nååågra saker, blev ganska mååånga. Men allting under 2000 var inte alls så farligt, blev nästan chockad då jag skulle betala..

ändåså kände jag att de va lite svårt o köpa grejer eftersom jag inte har fått reda på hur lägenheten ser ut, vet inte vilken färg tapeterna är eller nått!! så jag köpte mest basfärgade grejer som skulle passa till allt.

blev ett soffbord i valnötmönstrad, en tv-bänk i valnötsmönstrad (som jag dock har velat ha HUR länge som helst men aldrig köpte den , men nu är den min!) , en billig dörrmatta, badhandukar, handdukar (bara för att det va så billigt!!) golvlampa, bordslampa, en stor matta.. (älskar den verkligen).. Ja och en massa mer.. efter det så gick vi på birsta city  och där hittade jag lite kläder, som bla, två paljettvästar, en pälsväst, ett par skor, och säker något mer som jag inte kommer på just nu..

efter vi var färdig överallt, så åkte vi vidare hemåt, svängade av in till härnösand, där vi tänkte kolla vart skolan låg och vart någonstan jag kommer att bo.. och vi hittade, bara jag hittar dit på måndag !! hahahhaha, vidare till Coop Forum och köpte lite mat..

nu sitter jag här hemma och har precis slängt in tacpaj i ugnen och den är väl klar om sisådär 20 minuter..
nu ska jag göra listor på vad jag har här hemma som jag inte behöver köpa till nästa gång vi ska på ikea.. vilket jag kan säga är om en drygt en månad ;) hahaha

Tack för mig !!!!!!!!!!
ciao

play my music

har fortfarande inte tagit mig tid att göra en ny design, fast jag har all tid i världen egentligen.
sitter nu och funderar på ifall jag ska dra ner på stan , jag hade hittat ett linne o en tröja på terra-cotta som jag är lite förtjust i. men jag och mamma ska ju ändåså på birsta och ikea i morgon.
tänkte köpa lite grejer till lägenheten, börja lite smått sådär, jag får ju inte nycklarna förrän den 1a oktober, men bättre att köpa lite titt som tätt, enligt mig. plus att jag och mamma får en "mor och dotter"-dag. det ska bli riktigt mysigt!!

nu är det inte många dagar kvar till skolan börjar, och jag är lite nervös men jag är mest intresserad av hur klassen är, och vilket folk som går där :)

har beställt nya datorhögtalare, så ska hämta ut dom idag efter kl 4, tänkte nog se på någon film nu, och sen dra ner på stan och köpa klädplaggen, sen hämta mamma och sen så hämta ut högtalarna.. ja så får det nog bli.

ciao

inom snar framtid...

jajemän, inom snar framtid så flyttar jag till en studentlägenhet i härnösand.
Den 1a oktober ska jag få flytta in i en etta på volentärvägen i härnösand.
ska bli riktigt spännande faktiskt!!

tänkte bara berätta det, nu ska jag se på någon film!
ciao

"Take on me"

nu har jag ansökt om en studentlägenhet i härnösand. jag är väldigt kluven på hur jag ska göra egentligen. jag vill gärna prova och bo där under studietiden, men samtidigt så vill jag bo hemma också, eftersom det är så mkt mer bekvämare. Inte behöva betala hyra och allt annat som behövs betala.
men ändå roligt att flytta för att inreda alldeles själv, köpa soffa o allt roligt.. jag älskar att inreda !
sitter och kollar på soffor, men alla är så jädrans dyra. iaf en sådan som jag vill ha..

jag längtar till jag ska klippa och färga mitt hår , för jag står verkligen inte ut o se mitt hår nu, det ser verkligen hemskt ut. utväxt och blä..

förresten, kom hem från pappa igår. på måndagen efter pappas jobb så åkte han och handla och sen så åkte han och hämtade hans kompis Hossein som bor i Lund men brukar jobba 2 veckor i Mo i Rana, så vi bjöd på middag och satt och prata. Senare på kvällen så skjutsade vi hem han och jag och pappa gick på bio, vi kollade på Public enemies med Johnny depp.. Den var faktiskt rätt så okay!!

på tisdagen så lunchade jag med Lisbeth, åt taco i pitabröd.. SÅÅÅÅ gott, stark och god smak!!

aja, nu ska jag kolla vidare på ikea.se och se en film , G.I. Jane tror jag att det blir..
 ciao

"Viva la vida"

ska klä på mig och sminka mig oså, ta någon macka och sen så runt 12-12.30 ska jag träffa Lisbeth och luncha med henne. Gå runt lite på stan och köpa lite mat som jag ska ha på bussen i morgon då jag åker hem.

idag så åker min morbror utomlands, och jag är avis som bara den ! men får se ifall det blir någon utomlands resa till jul eller så får se väl bli nästa höst .

jag ska klippa och färga mitt hår nästa fredag , jag tänkte klippa det som jag brukar ha det, mkt uppklippt där bak men jag vet inte riktigt hur jag ska ha luggen, antingen rak lugg, sne lugg eller klippt i etapp? ska jag färga det blont som jag har nu, alltså bara utväxten och en färgad slinga typ röd, lila eller någon annan check färg, eller ska jag färga det halvmörkt med en check färga? jaa, jag får grubbla vidare, och sen fråga efter råd av frisören.

"Living A Boy's Adventure Tale"

nu var väl det ett tag sen jag skrev, och mycket har hänt..  eller ja inte jätte mkt men..

de va meningen att jag skulle träffa lisbeth på fredagen och äta lunch men hon fick lov o fara och jobba =/ efter pappa hade slutat jobbet så packade vi ihop våra saker och for till stugan, synd bara att de va så regnigt men de var riktigt mysigt ändå, bara jag och pappa.

på lördag morgon runt halv tio åkte vi och handla och sen for vi hem duschade och åt lite lunch, sen så senare på eftermiddagen så kom lisbeth och jentene och vi åt middag och myste, lisbeth spelade sin A-ha skiva och hon spelade "living a boy's adventure tale" på repeat, så nu sitter den i hjärnan och nu spelar man den till och med på youtube.

på söndagen tog vi det lugnt, lisbeth och jentene for hem rätt så tidigt och senare på kvällen så for jag och pappa till dom och åt pizza som vi blev bjudna på :)

och nu är vi här, måndag och jag hade egentligen tänkt att jag skulle åka hem idag, sen så ändrade jag mig till tisdagen och sen så blev jag övertalad att åka hem iaf på onsdag så jag och lisbeth hann åta lunch tillsammans innan.. så på onsdag åker jag hem.. har precis duschat o tänkte gå på stan men jag vet inte riktigt om jag orkar så gör nog de i morgon.. 
sitter o kollar lite efter lägenheter i härnösand , är lite sugen på att flytta men vissa saker gör att jag inte vill.. så vi får se vad som händer.. 

ska dra mig nu. 

dagens låtar;
a-ha - living a boy's adventure tale
elvis feat lisa-marie - in the ghetto

Norway

ja nu är jag i Norge. Riktigt roligt faktiskt. när jag kom fram igår kväll så gick jag hem till pappa som stod o laga mat förfullt.
fick persiskt ris med hemmagjorda grillspett ;)
sen så hade pappa hyrt en film Underworld - rise of the lycans. Riktigt bra faktiskt, dock lite mkt avhuggna huvuden osv.

idag så ska jag gå på stan med Lisbeth och äta lite lunch och göra en stanrunda o se ifall man fyndar något!!
sitter och väntar på att hon ska höra av sig.

kollade lite på bilder pappa har på datorn, så jag tog några som jag tänkte dela med mig idag. inte så många men, jag ska se till att ta mkt kort nu när jag är här.. om jag kommer ihåg det vill säga.


Jag och min faster från när jag var här sist runt den 6 juli.

vi igen.. pappa har en tilldens att zooma in så jädrans mkt!

jag och moster från min student <3

jag just nu.. smiiiiiile!!


dom får duga.. får se ifall jag lägger in några fler sen..

ciao

a few hours later...

har precis legat i sängen och kollat på "The Holiday". den filmen är faktiskt så gullig.. romantisk..
sitter o väntar på att harry potter 4 ska bli klar så jag kan kolla klart på filmerna ikväll.. imorgon ska jag kliva upp ungefär halv 6 för bussen går halv 7... tungt men sant. ska bli rätt roligt att åka till pappsen och jag hoppas på bra väder.. pratade med lisbeth (pappas tjej) på facebook och vi bestämde att vi skulle på fredag gå ut och äta lunch tillsammans , pappa jobbar och en liten tjejstund för oss själva vore väl inte fel? sitta och äta god mat (förmodlingen på babettes) och tjejsnack är ju helt perfekt!!

och jag längtar verkligen till när jag ska klippa mig och färga håret.. iiihhh!!

har inte packat väskan än men ska väl ta och göra det medan filmen laddas ner!!

aja, vi sägs så.. ciao!

stupid kid

ja igår så kollade jag på harry potter 1 och 2. Och idag så kollade jag på 3an.. lånade dom tre av älsklingen så jag kunde kolla på dom på min nya tv ;) yeaah

sitter o laddar hem 4an och 5an.. 5an är redan klar, men den kan jag ju inte se före 4an ! och fyran tar nog någon timme till iaf skulle jag tro.. istället för den så kollade jag nyss på X-men Origins: wolverine.. den va ju hur bra som helst!!
har även stekt lax som jag ska ta med mig till bussen i morgon då jag åker till norge för att hälsa på pappa. Lax är riktigt gott att äta kall som varm..

har även varit till tandläkarn idag och varit till apoteket och varit på hemköp o köpte lite till resan i morgon.. och varit o bokat klipptid o färgning.. funderar på något nytt eller kanske inte riktigt nytt men lite mer än de blonda kan jag väl säga istället då;)

ska ta o göra någon mat nu och kanske se på en till film?

ja det låter bra! seeya!

a natural day

ja, som ni ser så har jag bara tagit bort allt på min blogg. alltså designen.. jag ska göra en ny och eftersom jag inte är så bra, så kommer de ta lång tid. så nu får de blir en rätt simple design.

har precis kommit hem , har varit ute o åkt bil med morfar janne och mamma. åkte till solle o åt lunch o bara åkte runt o kolla lite..

håller på o fundera på hurjag ska ha mitt hår.. jag tänkte boka en klipptid och för färgning av min utväxt också funderar jag på om jag ska göra lite mer roligt med mitt hår men jag har inte riktigt bestämt mig än.. beror lite på hur mkt de kommer o kosta osv.

20 dagar kvar tills jag börjar i skolan i härnösand.. mkt spännande.. lite nervöst faktiskt.. men försöker inte tänka så mkt på det..

nu tänkte jag ha harry potter maraton med mig själv, kanske man skulle åka ner på affären o handla lite gotta innan ?

IT FITS!

Yesyes, tvn har kommit och den passar peeerfekt in i mitt rum ;) jag älskar den!!

snart så ska jag åka och bada med erika och caroline, blir riktigt myyys med fika o götta!!
sen senare idag så åker jag till bjästa till älsklingen och i helgen blir det nog Nolia mässan i Umeå!!

tänkte någon dag göra om min design här på bloggen.. då jag orkar!

nu kommer erika o hämtar mig! hörs!




tisdag

tänkte vara lite generös o slänga in ett inlägg.
daniel kom igår, och åkte hem idag. =(   Morfar janne från dalarna kom till oss idag, så vi åt mat och sen drog vi till moster och hälsade på lite och fika :) är så roligt o träffa henne tycker jag :D
kom hem runt tio tiden sen kom grannen över o snacka lite, så nu sitter man här, funderar på ifall jag ska se någon film eller om jag ska sova..

tänkte kanske dra på grillafton i morgonkväll med sandra o amanda, men ingenting är bestämt än. ska iaf till min morbror o fira hans tjej som fyller år . tror jag iaf, tyckte mamma sa det tidigare idag, men man vet aldrig vad som händer..

beställde min tv igår, så jag hoppas på att den kommer typ i morgonen eller så .. Hihiihi

aja, nu ska jag dra..
ciao

Gotta find you

ja alltså nu ska jag försöka skärpa mig!! nu ska jag från och med ikväll prioritera bloggen oftare!!

i måndags så jobbade jag min sista pass så nu har jag snart haft sommarlov i en vecka. riktigt skönt och det märks att man är ledig nu för nu har man vänt på dygnen xD hahaha
ja, på måndagen va mitt sista pass, slutade kl 21. åkte hem till kramfors. på tisdagen drog jag til älsklingen i bjästa och jag tjatade till mig att vi skulle gå på bio.. för jag tyckte att vi aldrig gjorde någonting, och jag tjatade så mkt så han gav med sig. vi drog med oss fredrik(daniels lillebror) och hans kompis (deras granne) och kollade på Harry Potters nya. ganska tråkig faktiskt, händer inte så mkt.. men , om man har sett dom andra så måste man ju se resten :p haha
på onsdagen skulle fredrik ha match i umeå, men jag och daniel bestämde oss för att vara kvar i bjästa.
men på torsdagen så följde vi med till umeå, dock så var det bara fredrik som hade match, men vi gick då på stan och shoppa loss, eller aa, jag gjorde de iaf. efter fredrik hade spelat klart i nydala så kom dom in till stan och vi åt lunch på Great Eastern, riktigt gott.. sen for vi till nydala o vänta på att fredrik skulle spela igen.
på fredagen skulle daniel ha match, men jag åkte hem till kramfors och tänkte städa o så, men blev bara att jag rensade garderoben eftersom vi skulle till sundsvall och shoppa;) haha

ja, på lördagen så får jag, mamma o patrik till birsta och jag shoppa som bara den, mest på rea såkalrt, och en kontorstol på jysk.. fått lite träsmak i arslet efter att ha suttit på en köksstol hela tiden när man sitter vid datorn..

i morgon ska jag till övik och köpa mig en ny tv, 32 tums platt-tv ;) yeah yeah ! inte så stor men, större än den jag har nu :p

igår kollade jag på hannah montana the movie. jag har verkligen en stor crusch av musik filmer, jag älskar dom! och den filmen tycker jag faktiskt om.. härlig musik och Miley är ju för häftig ! :p hahaha
snart blir det nog Dirty dancing..

köpte ett nytt pålakanset på dollar idag, med grodor! så den hamnar i dag i sängen ;) yeah

nu tänkte jag bjuda på lite bilder..


min söta påslakanset

all plagg är fråna gina tricot. skorna är från dinsko.

skorna

klänning och kofta från lindex

Madonna linne från H&M. älskar den!!!

RSS 2.0