studentbal och birsta

ja igår så var det studentbal, det var riiktigt roligt. :)
finns väl egentligen inte så mycket att säga, jag hade fruktansvärt ont i fötterna när jag kom hem iaf. Maten var god och det var bra musik.. Dansade rätt så mycket så att man höll på svettas ihjäl nästan , och den där klänningen bara halkade ner heela tiden, blev hur tokig som helst. men det gick bra ändå..
roligt att träffa människor man inte träffat på länge, så det var ritkigt roligt. :)

tänkte bjuda på lite bilder, dock inte så många eftersom jag inte orkar ladda upp så många..
vi kom hem väl runt halv 2 , och det var direkt till sängs, hur trött som helst, plus att jag skulle upp vid nio för att åka till birsta med mamma och patrik. jag sov hos daniel och som tur så skulle han oxå upp då för han skulle åka hem till bjästa.

köpte två par skor och en tunika och en gardinstång , hittade inte så mkt, men skönt ändå att man inte har gjort av med alla pengar . :)
tänkte gå o duscha nu, så jag får bort all hårspray som är i håret.. sen så lägger jag mig framför tvn o ska se på Robinson 2009 finalen.. Heja Anna och Jarmo!!!

här kommer det lite bilder...

Daniel och jag innan vi skulle åka med TG bussen

Andrea, Mats, Alexandra, Fredrik, Daniel och jag..

BF06 brudar... minus Rebecka

Amanda och jag.

Avslutar med en bild på Daniel och mig :)


ciao


onsdag

hejsvejs.
idag så har jag väl inte gjort så mkt. vi sprang coopers idag på idrotten, och det känns riiiiktigt skönt att det va sista gången .
i morgon, så ska jag baka lite inför studenten så att man har allting klart, dock så är det bara 2 sorter jag tänkte baka i morgon, men det ska bli rätt så många fler , man vet ju aldrig hur glupsk alla människor är ;) hahahah

ja, i morgon så är det mösspåtagning och jag är riktigt laddad, vill ha mössan på mig nu och jag vil ta studenten NU!

jag bjuder på en bild på mig i min vackra studentmössa..


tisdag kväll.

nu har jag klippt mig och jag är suuuupernöjd :D plus att jag fick lite tips på hur jag kunde göra min balfrisyr, så tacktack, nu ska jag fundera på hur jag ska det.. antingen de jag tänkte själv eller tipset ;) båda blir nog lika bra.
jag börjar faktiskt längta lite till balen, då man får klä upp sig lite så där :) det blev klart idag iallafall att man åker med tg bussen med mats&andrea, jonas&jennelie och alexandra.. om det nu blir dom vet jag inte, men daniel sa det iaf.. och det verkar vara ett bra gäng ;)

åh jag blev så glad idag, då jag fick veta mitt betyg i förskola, skola, fritidshem.. hon började först att fråga vad jag ville ha för betyg osv, och så klart så sa jag att jag vill ha mvg, liksom vem vill inte det ? hahaha.
men sen så började hon ju säga att , "ja, denise.. vi vet ju båda att du har svårt att skriva på rapport oså vad du tänker osv".. och sen så läste hon betygskriterierna för mvg.. och sen så började hon fråga mig lite om praktiken då jag var på kulturskolan i 2an osåvidare.. och då sen så sa hon ja, alltså jag tänkte ju sätta vg på dig.. men nu efter du har pratat här på den lilla stunden så vill jag sätta ett mvg på dig,, ja, så mvg får du !! :d
GISSA OM JAG BLEV GLAD :D 

aja, ikväll efter antingen house eller desperate housewives så ska jag till daniel . har inte riktigt bestämt mig om vilket jag ska se, det verkade som att det skulle vara spännande på house.. men desperate brukar vara rätt okay ibland oxå..
såå.. aja..

sitter o dunkar Ashley Tisdale - It's alright, it's OK. asbra låt ;)
nä nu ska jag kolla runt lite,, jag är lite sugen på nya skor..
ciao

tisdag

tänkte dela med mig om vilken parfym jag har fått, jag preminumerar (observera stavning) på Cosmopolitan och då fick jag Secret Obsession by Calvin Klein som en liten present för att jag ville preminumera .
Den luktar riiiktigt gott :)

..

ja nu är jag äntligen klar med tårtan, det var första gången jag gjorde den så därför tog det tid.. plus att jag sprang emellan köket och vardagsrummet för att se på 90210 :p haha

jag blev inte riktigt nöjd med tårtan, men .. aja, vill inte direkt göra en ny iaf :p

nu sitter jag o dricker Loka, och tittar på CSI på 5an.. tänkte be mamma he in lite mer löshår tro ja, sen är det bara att längta vidare tills jag ska klippa mig.. hihi,

fan, jag kom på efter jag hade skrivit andra inlägget att det var något mer jag skulle skriva men nu har jag glömt bort det igen.. attans.. idag var det iaf jättevarmt, för varmt att gå med skinnjacka iaf..

nänä, nu ska jag fortsätta kolla på tv o dricka min loka.
hejsvejs

ny vecka

ja, idag så varade ju inte skoldagen så länge.  började klockan 11.35 och vi hade svenska o skulle bara skriva en utvärdering, sen fick vi sluta.. som tur så fick jag ett sms av min fiollärare om att det går bra att vi kan spela halv 2 istället för 2. och det gick superbra för mig annars så skulle jag få vänta hur länge som helst.
det var min sista fiollektion, tragiskt men sant.

imorgon så börjar jag tio i tolv, och då på den lektionen så ska vi ha utvärdering och så bestämde vi förra veckan att vi gruppen skulle ta med oss våran favorittårta. och jag ska göra en............! smarrigt ;) jag tänker inte säga vad jag ska göra för en, utan det blir en överraskning för klassen, dock halva! hoppas dom gillar den, men annars tar jag hela själv ;) hahaha

i morgon vid 15.45 så ska jag klippa mig, sååå skönt, satte in löshåret igår som sagt.. men det ser lite lite nu, så funderar på ifall mamma ska få he in lite mer.. jag hade iaf 3 paket med 20 nail slingor i varje paket, så men nu har jag bara fått i 2 paket? det känns som att det inte får plats nå mer på mitt lilla huvud.

ja, jag funderar på ifall jag ska göra tårtan  nu så den är klar innan 90210 börjar kl 20. eller om jag ska vänta till efteråt..
Nja, jag gör den  nog nu, det kan ju inte ta såå lång tid...

Aja, jag slänger in ett inlägg senare o berättar hur allt har gått med tårtan ;)

2 weeks

ja, nu är det 2 veckor kvar av skiten sen så tar man studenten och sen slipper man allt som har med pluggande att göra ! :D
jag har precis gjort två uppgifter som jag ska lämna in i morgon och det känns riktigt skönt :D och jag längtar tills på tisdag då jag ska klippa mig, satte in löshåret idag!!

pratade även med Sandruuuuuuula i telefon idag, guuuud så mysigt det var , saknar verkligen henne . verkligen rätt så roligt att man måste vara värst i allt? ja gott folk många vet nog vad jag pratar om. Och Sandra?! visst är det tragiskt att alla tror rätt så korkade saker ? läpp förstoring? HAHA jaja, man får väl ha sina fantasiner :p

ja, nu börjar allting närma sig, på fredag i veckan så är det bal, tro det eller ej, det har gått huuuuuuuur fort som helst .. och sen en vecka efter det så är det student och jag ska börja baka den här veckan till allt som ska vara på miitt fika-kalas den dagen ;D och jag längtar för fullt, för då kommer pappa och lisbeth!!! YEEEEY

nä gott folk, nu ska jag sova och jag tror att jag börjar halv 12 i morgon men jag är inte riktigt säker, och min bil har gått sönder, eller ja, bromsen funkar inte så bra . så , jag får lägga latsidan åt sidan och gå till skolan den här veckan. Hahah, men det går nog bra ändå..

jaja, vi hörs väl någon annan vacker dag.
ciao

the world against me.

ja ibland så känns det faktiskt som så, hela världen mot mig, vad jag än gör så blir allting fel.
Fick höra att fanny fick mitt sms som egentligen skulle gå till mamma, och jag ber verkligen om ursäkt igen fanny att du fick det, känner mig riktigt elak och dum,..  jag menade inget illa med och jag förstår att du kanske tog illa upp.
ååh gud, kan skolan inte bara vara slut någon gång.. jag blir så slut i huvudet och jag orkar inte tänka mer, skönt att det är sista dagen på veckan i morgon sen är det lååååång helg , det gillas verkligen mkt !

aja, för övrigt så trivs jag inte i denna miljö längre, känns som att det finns människor som är falska och beter illa, men det känns att det behövs bytas om lite nu.

men iallafall, igår så hade vi konsert heeeela dagen lång, 3 stycken faktiskt. och det var riiktigt roligt, precis som varje år. Och nu var det sista gången, eftersom nu tar man studenten och man inte längre kommer gå på skolan.
OJ, jag skulle säga något men jag glömde bort det lika fort som jag kom på det, så blir det när man pratar med en massa på msn ...

aja, ska plugga, måste göra en svenska uppgift och en uppgift på psykosocial arbete. så det är väl bäst att sätta igång nu då.

ciao

Birsta city.

ja , kom inte hem för såå längesen.. var på birsta idag med Amanda ;D huuuuuur roligt som helst, hoppas vi kan göra om det snart! :)

Men vi fick ju lite problem med bilen påväg dit, vi fick lov o stanna i utansjö o ringa till patrik så att han kunde komma i hjälpa oss, det va nå fel med kylar'n. aja, men det fixade han och vi kom fram ! ;D

köpte en massa saker, som jag är riktigt nöjd med ;D
nu orkar jag inte skriva mer, ska gå upp å kolla på robinson i en timme, sen blir det ESC!! :)
tar med mig pringles och dricka ;)

ciao

grey's anatomy

igår kväll blev jag klar med projektrapporten och det känns ASSKÖÖÖÖÖÖÖNT!!! nu har jag verkligen ingenting kvar att göra i skolan så nu är det väl bara o softa? nää, skulle nog inte tro det, finns säkert en massa som lärarna kommer ge oss sen som vi ska göra. skulle inte alls förvåna mig. ;p

nu är det verkligen inte länge kvar tills det är bal och sen STUDENT!! idag har vi förberett och planerat en massa inför studenten, och det känns riiiiktigt skönt att det är på G och att vi snart är där,! ;)

längtar verkligen tills på lördag då jag och världens bästa Amanda ska åka till birsta och SHOPPA!!! det var verkligen evigheter sen jag shoppade känns det som, det enda pengarna går åt till just nu är typ bensin!
Jag måste hitta en present till daniel som fyller år nästa vecka, har ingen aning vad jag ska köpa och jag hoppas jag verkligen hittar något på lördag,, men jag har en fundering på vad jag ska ge han , så ska kolla upp om jag hittar det där borta ;) jag har ju som sagt en vecka på mig :)
fast det är snart bal och jag har princip alla grejer klart, så väntar jag på mig vågtång som jag har beställt från halens.se för 299 kr , så jag hoppas verkligen att den kommer innan dess, men det tror jag !:)

på studentdagen så kommer pappa och hans tjej Lisbeth hit, och det ska bli riiiktigt roligt !! nu när vi har flyttat till det här huset så har pappa inte sett det så det ska bli roligt att han kommer hit, och Lisbeth som är världens goaste, ska bli superkul att hon kommer hit till sverige oxå ! då får hon se hur liten stad vi bor i (A) hahaha

Aja, nu har jag fått prata av mig lite, ska kolla lite på tv nu .
ciao

finally.

ÄNTLIGEN klar med projektrapporten!! inte för att den blev så bra men, den får duga .
sitter och kollar på ugly betty , väntar nu på att semifinalen i ESC ska börja, sverige ska sjunga ikväll, och jag tror nog att Malena Ernman som representerar Sverige kommer gå vidare :) vi får väl se hur det går..

i morgonbitti ska jag skjutsa mamma o patrik till busstationen , dom ska åka ner till sthlm och åka Ålandsbåt och kommer hem på torsdag kväll igen.. så då har man huset för sig själv (A) hahaha för jag antar att niklas sover hos någon kompis.. så då kan jag mysa med älsklingen !

aja, nu ska jag kolla vidare på tv!
ciao

1 år , 3 månader, 1 dag.

ja, 1 år 3 månader och 1 dag , så länge har jag varit tillsammans med Daniel, och det är så underbart.
nästa vecka fyller han 18, och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska köpa till han. Men som tur så ska jag till birsta på lördag med Amanda så hon får hjälpa mig ! :)

i fredags så tatuerade jag mig, det var ju tänkt att jag skulle göra en fjäril på skuldran, men det blev hope, faith, love i nacken istället, eller ja, kanske inte direkt nacken , utan mellan skuldrorna.
är riktigt nöjd ! :)

nu sitter jag i soffan och kollar på sex and the city, har precis ätit och tänkte skriva klart min projektrapport , den ska ju vara inlämnad senast på fredag!!!

jag köpte även ut min och daniels balbiljetter idag !! så nu känns det att det är pågång !! måste bara köpa lite grejer som tex smycken o hålnålar som jag ska smycka håret med ! jag ska ju göra mig egen håruppsättning och jag vet på ett ungefär hur jag ska göra, men ska ändåså kollade efter lite tips på internet !

ikväll är det 90210, så jävla bra sen ska jag åka till daniel och sova där ! i morgon ska jag och adam i klassen vara på skolan vid halv 11 för vi ska vara med i nå intervjugrejs, och då hade vi blivit utvalda.. SUCK!!
hoppas det inte är några avancerade frågor man ska svara på..

aja,. nu ska jag dra mig vidare.höres
jag bjuder på en bild där ni får se min fina tauering.

torsdag

ja, idag är det torsdag och med det så betyder det att det är en dag kvar tills jag ska tatuera mig, jag har funderat och funderat på om jag verkligen vill ha den där fjärilen på skulderbladet, det kändes som att jag inte skulle trivas i den , jag vill ha något som betyder.
såå, jag skickade en ny tatuering till tatueraren, och bad om ursäkt att jag hade ändrat mig oså , och nu hoppas jag bara att han inte är sur eller så.. menmen, vad det är jag tänk jag ska tatuera in i stället får ni se när jag har gjort den ;p
och i morgon är det nationella prov i engelska, hör/läs.
inte min starka sida men, hoppas det går bra ändå.

har precis klätt på mig och gjort mig iordning, funderar på att slänga i mig en macka och ett glas mjölk, sen vänta på att fanny ska slänga ett sms till mig så ska jag åka ner o käka lunch med henne på skolan!! ja, en lektion idag bara, ska se klart på bröderna lejonhjärta och sen ska tobbe ha sin redovisning. sen är dagen slut.

slänger in ett inlägg senare.
tjingeling

Tisdag

Igår på svenskan fick jag veta att jag gick VG på nationella proven, och GUD så glad jag blev! fick en chock när hon sa det, jag som tyckte att det gick så fruktansvärt dåligt på det skriftliga, men hon sa att jag fick tycka vad jag ville för hon tyckte att det var jättebra , och det tycker jag är roligt att höra ;D

Idag hade vi religionsrov på islam och jag tycker faktiskt att det gick helt okay, jag hoppas på att jag får ett g iaf.
sitter i soffan  nu och tänkte kolla på top model, har varit o handlat med daniel, så ska väl laga lite mat snart tänkte eftersom jag är ensam hemma, eller ja inte ensam utan Smilla är ju oxå här, men hon ligger inne på mitt rum och sover.
sitter med datorn i knät och tänkte skriva klart engelskauppgiften så jag kan lämna in den i morgon..
i människor behov av stöd kursen så fick man välja hur man ville göra på lektionerna , så jag valde att ta uppgifter hem o jobba med , och ena skulle vara klart i morgon o en veckan efter de och en den 20e, fick uppgifterna förra veckan och jag gjorde allt på 2 dagar, ville inte ha något kvar att göra. ville bara få bort att på en gång . Så nu har jag bara engelskan och projekt rapporten kvar .. den drygaste att göra tyvärr.. men men .. ska väl kunna ta igenom mig det oxå.

Som sagt så köpte jag mig en liten svart Golf i söndags. efter att ha åkt från sundsvall och hem med den bilen så är det rätt så skitig, såg till och med att den är skitig inuti, så har tänkt städa den måste utvändigt och invändigt, men vi har ingen vattenslang, så vet inte riktigt när jag ska tvätta den, blir kanske till helgen istället.

aja nu börjar top model, slänger kanske in ett inlägg sen..
tjingeling

PS. Grattis till Amanda som fyller 19 år idag ;D

snart måndag.

finns inte så mkt att säga, kom precis hem från sundsvall
köpt en golf memphis, en hel svart. riktigt skönt med en egen bil. Tusen tack pappa lilla! <3
nu blir det sängen, sovmorgon till 11.35. tänkte kliva upp vid 9 och plugga, sen så skjutsa mamma till lägenheten för hon ska fortsätta städa där, sen ska dom besikta lägenheten.

aja, godnatt på er.
tjingeling

RSS 2.0