lördag

Nu är det helg och nu är det lov. så himla skönt .. har verkligen längtat efter lovet, är verkligen skoltrött och orkar inte göra någonting längre känns det som..
och nu har man sovit igen alla timmar man missat från onsdags natt.. men det var verkligen en rolig kväll ;D nu sparar man sig till det är 50dagars ;)

har precis kommit hem från birsta. Åkte in på colorama där och köpte tapeter, men tapeterna tills fondväggen har dom nu beställt så dom kommer väl nog på onsdag förhoppningsvis. men resten har vi här så nu kan vi börja tapetsera lite. eller aa, patrik ska göra det iaf xD
gick in på birsta city och kollade runt lite, hittade en klänning på gina för 79 kr. ett litet fynd iaf. och sen en hårinpackning för 40 kr på rusta. måste ha sånt för löshåret börjar bli lite torrt..

hade två uppgifter som skulle vara inlämnat igår, men det hade jag glömt bort. så ska göra klart det nu och skicka in det på mail. Sen bär det av till daniel.. kanske blir lite GH med hans och hans brorsa ;) om inte, så blir det iaf melodifestivalen..

på återseende.

fredag

ääntligen är det sista dagen i skolan av den här veckan.. börjar 11.15 och slutar typ 15.20. suck , men sen är det fan LOV!!!!! det efterlängtade lovet är här ! :D

sitter hos daniel nu, alldeles själv eftersom han har gått på träning, och jag mår SÅ mkt bättre idag, känns att man har fått sovit i ungefär 10 timmar i natt, stor skillnad mellan 10 timmar och 3 timmar .. men jag ska börja göra mig iordning oså, sen dra ner till terra-cotta och hämta ut mitt paket från HM.

i morgon blir det till att åka till birsta/sundsvall och kolla efter tapeter och målarfärg till våra rum i huset som vi ska flytta till, ska bli riktigt nice att börja göra iordning där och börja flytta in.. dock så blir det MKT längre till skolan för min del, men det finns ju buss och jag kommer ny mkt närmare till daniel , typ bara 5 minuters promenad.

nä, nu ska jag sminka mig lite och klä på mig!!
hejsvejs


torsdag

känns verkligen skönt att man har första lektionen kl ett idag.
men man kunde inte direkt sova.. iaf inte jag.. har ont i huvudet och ont i magen :s har inte kunnat ätit något heller..
nu har man precis duschat

tv o lite kräm innan man går.

svejs

100dagar

Ja, nu är det 100 dagar kvar tills studenten... eller ja, 99 nu då :p
ikväll va det fest ..

nu känner jag bara för att sova... skola i morn =/ men får träffa daniel i morn och pussa på han en massa..
kommer nog sova hos han resten av veckan . så kommer nog kanske bli ett eller inget inlägg från mig här då..

ganska skönt att man börjar kl 1 i morn, så man kan soooova ut :D

haha ciao

Fettisdag!

halloj,
idag så var man i latberget och åkte slalom för andra gången i hela sitt liv. och det gick väl sådär..
ramlade rätt så många ggr, men sen dom 3-4 sista gångerna så gick det kanon! tycker jag iaf.

kom precis hem nu, ska slänga i mig någon macka och nyponsoppa hade jag tänkt, göra klart en uppgift , packa badväskan till idrotten i morgon, sen dra till daniel :)

hejsvejs


hej

nu har jag precis ställt in tacopajen i ugnen och väntar nu i 20 minuter på att den ska bli klar, sen är det bara att hugga i, är grymt hungrig nu,. känns inte så roligt o äta eftersom man inte känner någon smak, plus att man är så snorig så att man knappt kan äta med munnen stängd, men hur fräscht är det o äta med munnen öppen då?! :o

kanske ni vill pröva min gooooda tacopaj?! - här får ni receptet :)

tacopaj för 6 personer.

Pajdeg:
1 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1 dl kesella
0,75 dl flytande margarin

Fyllning:
400 g köttfärs
1 paket tacokrydda
en halv lök
3 ägg
3 dl mjölk
salt

Gör så här:

1. sätt ugnen på 225 grader. Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan med en skvätt vatten. Hacka löken och låt den steka med. Ta bort från värmen när det är klart.

2. Blanda ingredienserna till pajdegen (ej ägg,mjölk och salt) i en bunke till en smidig deg och tryck ut den i en pajform .

3. Lägg färsen i pajskalet. Vispa ihop ägg och mjölk och häll över. Strö över lite salt.

4. Grädda i ca 20-40 minuter , om du gör en större paj så bör du ha pajen i ugnen lite längre.
Sen är det bara att servera med lite sallad och creme fraiche :)
Smaklig måltid :)


FANNY 19 ÅR!!!!!

Grattis tilll Fanny som fyller 19 år idag :D

stolt.

ja, jag är faktiskt stolt över mig själv nu, jag har riktigt slitit med att lära mig designa min blogg, och hålla på greja med photoshop . och nu har det blivit ett bättre resultat, och jag blir allt mer nöjd för varje gång jag gör något.
Visst har det kanske varit lite förvirrande för er, men wtf min blogg och jag bestämmer ;)
känns lite tråkig med helt vitt, men det får vara så för tillfället, nu orkar jag verkligen inte göra något mer :)

sitter och kollar på Bones på tvn, fast.... jag har missat 50 minuter av serien, så jag har väl varit rätt inne i mitt arbete. och pluggat har jag inte gjort än heller.. men ska börja göra det nu innan jag lägger mig.

Kvällsfika med plugg är vad som händer nu.


ciao

HA..

Jag kom på det!!! men dfet blev iaf inte bra som header.. nu orkar jag inte mer..

suck.

Jag blev så glad över att jag trodde att jag hade klarat det. men när jag ska ladda upp en bild här för att kunna ha den som header, så står det att det inte går för de är fel filsort. SKIT, jag som äntligen börjar fatta programmet.

aja, förkylningen har blivit allt sämre, jag nyser och nyser heeeela tiden, bokstavligen talat, hela tiden!
finns ingenting på tvn, vet inte vilken film jag vill se på, för det finns ingen film som direkt "ÅH, den MÅSTE jag se,"  nää, men jag iaf veta tidigare idag att honeybunny är påväg hem från göteborg, han förlorade sin match, så om typ 4 h och 35 minuter är han i kramfors. men jag ska inte träffa han eftersom jag inte är så pigg.

jag kom på en sak, ni som tjatar hela tiden på att jag aldrig i min blogg, HAHA se ni, nu skriver jag ju typ hela tiden xD vet inte vad jag ska skriva vem , känns ganska skönt att bara "skriva" oxå.. ingen pluggning eller städning blev i dag heller..
Skola i morgon? ja kanske, känner mig inte så pigg för det just vid tillfället, så får se hur jag mår i morgon..

aja, nu ska jag se ifall jag hittar något godis eller något dylikt.
ciao

söndag

godmorgon,
som ni ser så har jag lekt lite med bloggen, utseendet är väl inte bra , men jag tror jag börjar lära mig. Men det är inte riktigt så jag vill ha det. jag har kollat runt på en massa andra bloggar, och ser hur bra dom har fått till det, med alla bilder osv, varför kan inte jag få det så bra då?! :o

aja, jag får väl inse att jag inte är gjord för sånt där med designa ..

snart blir det plugg o städning hade jag tänkt, men först lite frukost ...

ciao

..

ja, melodifestivalen var väl helt okay. tyckte iaf att det va rätt personer som gick vidare till finalen.. sitter och kollar på wallander medan jag leker lite på photoshop för att kunna klura ut hur man gör.. lite börjar jag väl kunna , men blir ju inte lika bra som alla andra.

försökte även göra lite bloggen , men det blir typ bara värre och värre för varje gång.

jag lyckades ta mig ner till hemköp efter mamma hade slutat jobbet, blev morötter, gurka , sourcream och union dipp och tranbär/lime bordsvatten. riiiktigt grejer det.
men det blåste sån fruktansvärt mkt , hur jobbigt som helst att gå hem , men hem kom vi iaf.

vet inte riktigt om jag orkar se klart på wallander, tror nästan att jag ska ta o sova, är hur trött som helst, men det är ju förkylningen som gör det..

imorn blir det iaf städning och plugg hade jag tänkt.. men om det händer är ju en annan fråga..

aja, sov så gott allesammans.
natti

några timmar senare...

vaknade i morse runt halv 8 av att min ena näsborre var helt täppt, och det kändes som att det forsade snor, vilket det gjorde men... jag kunde inte sova, så då klev jag upp..

känner mig verkligen inte pigg, jättesnorig och rinner från ögonen hela tiden, orkar typ inte hålla upp ögonen heller..
tänkte redan från kl 11 att jag skulle gå ner på hemköp och köpa en dricka och lite gotta tills i kväll, men jag har inte tagit mig dit ännu, orkar verkligen inte , kanske går ner till ca 7 tiden, mamma brukar sluta runt den tiden, så kan jag gå hem med henne.. om vi har tur så kanske patrik hämtar oss i såfall..

pratade med daniel , och han vann sin första match idag, i morgon bitti har han en ny...
ikväll så är det ju melodifestivalen , hoppas det blir en lika bra omgång som förra.. förra gången, så tyckte jag faktiskt att det va rätta bidrag som kom vidare till Finalen, och första omgången då fick ju Alcazar och Emilia till finalen.. jag tyckte inte om Emilias låt.. vem värst av alla låtar som varit med hittills är ju Caroline af Ugglas, hon kan verkligen inte sjunga och jag kan itne förstå att hon gick vidare till Andra chansen.. pinsamt pinsamt..

ja nu ska jag gå göra något nytta..
ciao


lördag

godmorgon,

photoshopen som jag laddade ner igår, funkade som sagt inte, så idag så laddade jag ner något som heter Paint.net, det är typ som photoshop tror jag, men jag fattar inte hur man gör . jag är inte så bra på sånt där med datagrejer märker jag.

har prövat gjort lite med min design på bloggen, men det går inget vidare med alla kodmallar o skit. Jag måste ju lära mig någon gång till slut iag xD

Aja, nu blir det frukost och någon film tro ja .

ciao

trött.

åh, jag är så trött, men tycker att det är för tidigt att lägga sig o sova, och faktiskt så har jag snart läst klart boken , ska kanske gå till bibblan och låna flera. fast egentligen borde jag plugga :s

blev chokladpudding med grädde och mandariner ikväll  (A) såå gott det va :D

jag är så less, jag vill ha photoshop , jag laddade hem nå shit, men de verkar inte funka, och nu hittar jag inte unstall shitet, så , får vänta tills partrik kommer så får han väl hjälpa mig senare eller så tar vi det i morn..

jag förstår verkligen inte hur man gör designen på sin blogg här :s någon måste verkligen lära mig..

aja, nu blir det sängen med boken..

ciao

fredag

äntligen helg, så himla skönt.

var som sagt till veterinären idag, han sa att det verkade som en inflammation eller att det kunde va ärfligt, men hon får antibiotika i 10 dagar, och om två veckor ska vi höra av oss ifall det inte har blivit bättre, så skulle vi se ifall det blir vidare till djursjukhuset istället.

har nyss ätit, och läst lite i "pojken som kallades Det". fyfaaan vad hemsk den är , klarar nästan inte av att läsa sen, kan inte förstå att en förälder kan göra så mot sitt barn .. dom som gör så bör verkligen inte ha barn !

förresten , jätteroligt att Sabina , en barndomskompis från Umeå, bor numera i USA , att hon läser mig blogg :D jätteroligt att höra :D

Nu är Daniel i göteborg på tävling, så jag är ensam hela helgen , så får plugga en massa och läsa klart boken och bara ta det lugnt.

Let's dance ikväll och sen blir det väl någon film.
Men nu ska jag kolla lite runt på internet..

ciao

hjälp!!

Hej, jag har bytt blogg nu, verkade mer intressant på denna bloggsida än den andra, MEN jag skulle behöva hjälpa med att designa min blogg :S för jag fårstår verkligen inte hur man gör ..

Aja, nu måste jag klä på mig o göra mig iordning för att åka till veterinären !

skriver senare..

ciao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0