sunday ..

ja, nu har daniel iaf kommit hem , och patrik har inte kommit hem än, fast mamma ringde han o sa att jag ville ha potatis antingen kunde han köpa det eller så kunde han komma hem så kunde jag ta bilen o köpa själv. men han har tyvärr inte kommit än och jag har väntat i över 2 timmar nu.. så... jag går till daniel istället o käkar där..

aja, finns inte så mkt mer o skriva nu ville bara skriva några rader så att ni vet vart jag har tagit vägen o att jag kommer nog inte skriva något mer idag.
tack för mig trevlig fortsatt kväll
tjingeling.

training and lunch time

ja, nu har jag precis kommit hem från en joggingrunda, men eftersom jag har sån dålig kondis så orkade jag inte springa hela tiden, så jag gick i rask takt när jag inte orkade springa. Blev inte sån lång runda eftersom jag inte är van, får väl ta en bit i taget. men det va riktigt skönt att springa i shorts o ett linne, riktigt varmt i solen, och lite skönt att vinden kyler ner en lite grann så man inte svettar som en jävla gris. Men det gjorde jag typ ändå xD haha

nu tänkte jag ta en dusch och sen äta lite lunch, sen kanske sätta mig ute en sväng, lite tråkigt när man är själv men men..

aja vi hörs.
tjingeling

sunday morning

ännu en sömnlös natt, pga katten igen. Har sån lust o ta på hon halsband o slänga ut hon så hon får vara ute hela dagen. men vi vill inte ha kattungar , så vi måste sterilisera henne först, mamma ska ringa i morgon o se ifall de har en tid så fort som möjligt. men har varit ute med henne nu i morse med sele. det gick bra, hon fick gå runt huset o lukta sig omkring, men när hon hade gått en varv då kom en en gubbe gåendes på vägen o då fick hon panik o sprang in.. ja hon gillar inte nya människor som hon inte känner, så fort det kommer besök hit så springer hon alltid o gömmer sig den fjanten.

Klockan är 8.50 , ska se ifall det är något bra på tv, sen blir det frukost o en dusch. Ikväll kommer Daniel hem till kramfors, och ikväll så är det till att se one tree hill och gossip girl på tv  ;)
blir nog till att sova hos daniel hela veckan, iaf tills katta har fått vare hos veterinären.. såå är det..

aja, ska dra nu. hörs senare
tjingeling

still saturday

sitter o kollar på 90210 på tv400. har precis ätit potatisklyfter o kebab med vitlökssås :D muuumms :D
åh, såg att det är mindre än 2 månader kvar tills jag fyller, och jag har pratat med pappa o sagt att jag tar studenten den 5e juni, både han och Lisbeth har tagit ledigt för att komma hit då :D längtar !

har inte gjort ett skit idag, typ bara legat på soffan o glott på tv o haft datorn i knät :P hahaha va ute en snabbis med katten i sele, hon är ju egentligen en innekatt, men ser att hon är rätt intresserad av att gå ut, men så fort jag går ut med henne så springer hon till dörren o vill in.. konstig katt säger jag bara .

Aja, nu är det 90210 o sen inväntar jag robinson 2009.

ciao

saturday

äntligen är det helg och jag ska bara ta det lugnt, sol är det ute oxå, så det blir väl någon  promenad senare under dagen.
fick tag på tatueraren i långsele igår kväll, så den 8 maj blir det en till :) längtar redan ;)
skickade ett sms till moster o sa att ajg skulle tatuera mig då, så hon får följa med ifall hon vill eftersom jag vet att hon själv vill ha en tatuering ;) haha eller hur moster?! ;)

har inte sovit så bra inatt för kattjäveln jamade typ hela natten... tror att hon är typ kåt eller så så hon ropar väl på en massa gubbkatter :p haha

ska se vidare på miami ink , vi hörs
tjingeling

?

är det bara jag som inte kan se min nya design på min blogg ? :s  är något fel..

idag vare en massa redovisningar på projektarbetet. mkt bra.
annars har vi inte gjort ett skit idag typ.. =/

när jag kom hem så gick jag o mamma till affären o handla lite, köpte en var sin laktrispuck ! mmm,så gott ;)
har precis ätit middag, ska väl se kanske på någon film innan criminal minds kl 21.

imorgon är det fredag och vi börjar kl 12.40 i morgon, rätt så skönt faktiskt, men rätt så jobbigt o gå till skolan för två lektioner o sen gå hem igen..

jag blir så less, har ringt till tatueraren i långsele sen i måndags, o då vi fick tag på han i måndags så sa han att vi skulle ringa upp på kvällen igen, och det gjorde vi, och han har inte svarat än...
jag vill ha min förbaskade tatuering gjord någon gång !!!

sitter o kollar igenom alla mina filmer o funderar på vilken jag ska se, har typ sett alla jag har på externa hårddisken och datorn.. jag har sett alla greys anatomy avsnitt, så nu ska jag vänta i ca 3 veckor, så då har dom här i sverige kommit ikapp det som har varit i usa.

och kollade att typ på söndag så är det nya avsnitt på one tree hill på kanal5 som jag inte har sett, eftersom den här dumma ipred-lagen har kommit.. blir väl även gossip girl ;)
OCH 92010 avsnitt på tv400 :D kan ju inte bli bättre, menjag vet nog att daniel kommer typ bli galen att jag kommer nästan vara fastklistrad framför tvn varje dag typ xD hahaha.

aja, ska kollade vidare vilken film jag ska se..
tjingeling

Spring 2009.

jag har gjort en lista på vad jag måste köpa och behöver göra innan studenten o allt.
och nu har många punkter gjorts o det känns så skönt.

idag köpte jag en skinnjacka, jag har redan en svart, men är så less på svart, så jag köpte en ljusbrun och jag är jättenöjd med den :)

nu hoppas ajg att jag snart får mitt paket från nelly.com, beställde lite smink o grejs som jag behöver till min balklänning , tror det kommer i veckan :)

Ska även ringa tatueraren idag o boka tid v.19 eftersom jag måste vara med på livräddningsprovet som är antingen nästa vecka eller veckan efter det. för en tatuering ska jag ha, men då måste det bli efter livräddningsprovet eftersom man inte ska bada i klor .. aja det löser sig alltid :)

imorgon är det projektarbets redovisningen, och där rök våran sovmorgon till 13.00. måste till skolan till kl 9 o kolla på skiten .  våran grupp har redovisning för bara BF på torsdag nästa vecka, och det känns jäääätteskönt att man är princip klar, nu är det liksom bara rapporten kvar man ska göra.

nu sitter jag o lyssnar på Taylor Swift och väntar in stuvade makaroner och stekt korv :)

tjingeling,
bjuder på en varm vårdags bild , en promenad hem från skolan.


...

tänkte gå o sola, mamma ska följa med , har aldrig varit där på stekhuset, så ville ha lite sällskap med mig.
förmodligen så är en ny tatuering på gång, måste bara få tag på tatueraren .. hahah ..

justde, när jag va i bjästa så åkte vi in till övik och gick lite på stan, så jag hittade min studentklänning som jag ska ha på självaste studentdagen, jättefin! :) den är vit och svart, mer vill jag inte avslöja .. men den hänger i min garderob nu :)
och vi kollade även efter kostym till daniel, så han matchar mig på balen och det blir assnyggt ;) hihi

har beställt lite prylar som är till balen / studenten, så nu är det inte så mkt kvar jag behöver..
måste beställa klipptid innan balen.. ett riktigt måste !!
men balklänning, skor, löshår o allt annars är klart :) det enda som fattas är ju några snygga örhängen man kan ha , men det kommer eftersom de ;) hahaha

efter solningen så blir det nog hemköp o köpa en bunke glass o kanske laktrissås ifall dom har , den är suuuupergod.
sen hem o käka o sen blir det bänkad framför tvn o kolla på robinson 2009 !! Yeaaah

aja, nu ska jag kolla i fall mamma är redo att gå..

ciao

allt nytt.

Hej på er alla.
nu var det verkligen ett tag sen jag skrev. Och jag kan faktiskt skylla på att vi har flyttat och vi inte har fått in vårat internet än.. och det har vi fortfarande inte , men jag har ett mobilt bredband som jag skaffade i somras då jag fick min dator,

men nu tänkte jag försöka vara aktiv på att skriva i bloggen igen.
mitt rum är jag super nöjd med, dock lite stökigt nu eftersom jag inte orkar göra iordning mer, och hyllorna är inte uppsatta än, och inte tavlor eller några bilder heller dessutom.

på skärtorsdagen så åkte jag med daniel hem till bjästa, vi kom hem idag runt halv 11 , för daniel skulle spela match kl 11.

tänkte gå o duscha snart o göra mig lite fräsch sen blir det nog ett avsnitt av greys anatomy, jag måste verkligen hitta ikapp till de avsnitt som visas på tvn på onsdagar kl 21.00 ....

aja, hör av mig senare !
ciao

helg.

nu är det äntligen helg!
sitter hos daniel nu, ska vänta på att hans föräldrar kommer o hämtar oss, sen ska vi åka till sundsvall för daniel och fredrik har match i dubbel. sen blir till att åka vidare till bjästa. kommer åka till sundsvall hela helgen eftersom dom har tävling.

känns som att det är mkt man ska göra innan skolan ska ta slut, måste börja skriva rapporten och förbereda inför redovisning på projektarbetet, läsa klart min engelska bok till onsdag, har dock bara halva boken kvar att läsa, och sen så ska man skriva 4 nyckelord som beskriver boken. sen så är det säkert mkt mer man ska komma ihåg men som jag inte kommer på just nu.

nu ska jag dra o mysa!
tjingeling

i give up

ja jag ger verkligen upp nu. jag är så jäävla sugen på att åka utomlands nu på påsklovet, bli lite brun innan balen o studenten, och bara ta det lugnt o ligga på stranden och bada i havet. det behöv verkligen inte . så mkt i skolan nu tycker jag.

men det finns ju bara dåliga datum, och för dyra resor. man är ju fan inte gjord av pengar.
och sommarjobb orkar jag inte ens leta efter. jag vill inte jobba, men jag vill ha pengar.

mamma ropar att man är klar nu,
hejsvejs

finished

nationella provet gick rätt så bra . hoppas bara att läraren som rättar tycker oxå det.
har precis färgat håret, så nu är det typ ljusbrunt, ska färga en gång till, men ska vänta någon vecka så håret får vila :)

nu ska jag o mamma ta bilen o åka till affären o handla.

tjingeling

50 minuter kvar

ja nu är det 50 minuter kvar tills nationella proven börjar. brrrr , rätt så nervös faktiskt, jag tycker inte om att skriva, så jag  hoppas att det är lätt :p haha

i går färgade jag ju håret, och det blev verkligen inte lyckat!!! inte vad jag tycker iaf.. det brunt o det vill jag inte ha, eftersom mitt löshår är ju typ mellanblond eller så så borde jag ju oxå ha det, men jag tog faktiskt samma färg som jag färgade med sist, o det blev mörkare nu ? aja, ska gå o köpa en nu hårfärg efter skolan, så får hoppas på att det resultat blir mycket bättre, men jag har ju ungefär 1,5 månad på mig att ändra min hårfärg till samma som löshåret ;) haha

nu blir det frukost !

tjingeling!

RSS 2.0