one day left

ooohyeees, i morgon smäller det. i morgon så flyttar jag till härnösand. tråkigt men sant.. det enda som kommer vara jobbigt är att vara ifrån daniel . men jag har ju inläsningsdagar så då kan jag fara hem till kramfors en sväng oxå, plus att han kan komma till härnösand och hälsa på mig:)

har precis kollat på the vampire diaires och 90210. och dessutom har jag skjutsat mamma till jobbet.
har läst lite, men boken är så jävla svårläst så kommer inte så långt. Men ska ta nya tag alldeles snart. tänkte se ghost whisperer kl 15.05 så ska bara skriva det här inlägget sedan läsa vidare sen laga mat och se på tv :)
Idag tänkte jag att det ska bli stekt lax och stekt potatis :) niice

åker in till härnösand i morgon så jag är där vid tolv tiden för att hämta nycklarna till lägenheten, sen ska jag till lägenheten och kolla in den, och se vad de är för tapeter osv så jag vet vad jag ska köpa för gardiner :) höhö spännande spännande.. blir till att vara i härnösand hela helgen för att försöka plugga, tenta på måndag =/

aja, ska dra mig vidare nu
ciao

House and Buffy

ja jag har försökt tagit itag pluggandet idag, har kollat igenom ett häfte och läst ett kapitel. det går sakta med säkert framåt.. på måndag till veckan så har jag min första tenta och jag är nervös och stressad.

i helgen så var jag i härnösand, åkte dit på fredagen och vi träffade klassen + några till , och vi bastade och drack lite cider och käkade god mat. fläskfilé och potatis ;D
jag och marina hade dragit dit till rosebäcken i mysbrallor och de andra frågade senare på kvällen ifall vi skulle hänga med på krogen .. sååå, eftersom Lena är så otroligt snäll och söt så lånade hon ut kläder till oss två så vi oxå kunde hänga med ;D hade det sjukt roligt.
efter krogen så gick vi på efterfest på rosenbäcken och jag och marina tänkte sova över där för att vi inte orkade gå hem till henne så sent.. vi skrattade och lekte och sa godnatt 06.50 på morgonen.. sov några timmar och sen gick jag och marina hem till henne för att duscha och hon färgade mitt hår.. sen tillbaka till rosenbäcken, käkade och skrattade occh lekte.. Sandra, Jessica och Martina fyllde/fyller år så vi firade dom tillsammans.. har inte orkat lagt in bilder än men gör nog det i morgon så ska ni få se :)

Efter vi hade käkat och så så drog vi vidare ner till krogen igen, dansade loss och där träffade jag även Linus och Anneli.. Var hur roligt som helst :)

efter en rolig krogenkväll så drog vi till rosenbäcken igen på en efterfest , blev mkt lugnare denna gång, halv 4 gick jag och marina hem , halv 5 låg vi i sängarna och sov. Ställde klockan och åkte hem kl 13.


sitter nu och väntar på att idol ska börja, medan jag väntar på det så funderar jag på iaf jag ska beställa hem House säsongerna (4 säsonger) iaf, 1an och 2an för de är billigast just nu.
men tittade på buffy the vampire slayer på tvn idag och då blev jag sjukt sugen på att ha alla säsonger.. tro om man ska beställa det eller inte..

3 dagar kvar till flytt..

aja nu kom mamma hem, ska vara social med henne.
ciao




Isn't she lovley

sitter här med huvudvärk, och borde verkligen plugga, men det går verkligen inte att göra det när man har ont.
men har iaf läst ett litet häfte idag, så något har jag ju iaf gjort.
och idag är det prick en vecka kvar tills jag flyttar, spännande spännande ! :)

sitter och väntar på att maten ska bli klar genom att lyssna på lite gamla godingar som tex when you say nothing at all med ronan keating och isn't she lovely med Jermaine Jackson som gjort en cover av Stevie Wonder :)

ska packa väskan oxå med det jag ska med mig i morgon, kommer vara i härnösand hela helgen.. imorgon så ska vi basta och käka middag och blir väl någon cider tillsammans hela klassen ;D sen på lördag började den hela festligheten, fira jessica som fyller 21 år imorgon, sandra 20 år på lördag och martina 19 på tisdag.. så kalas för alla tre på lördag , det ser jag verkligen framemot :D vilka planer vi har gjort.. hihi ^^
ska ta med mig kameran så ska jag försöka vara aktiv med att ta en massa bilder och bjuda på ^^

blir så tokig, jag vill ha nya jeans, men jag blir så snål när de kostar typ 400 kr, plus att jag inte hittar några jag vill ha., jag vill iaf ha ett par som sitter riiktigt tight med stuprör nedtill. och sen så vill jag ha ett par som är lite bagy vid lår och rumpa med stuprör nedtill och gärna med lite slitet.. är så svårt om man ska beställa man vet inte riktigt vilken storlek man ska ha..

och nu börjar jag bli sjukt sugen på att ha löshår men jag är väldigt tvek på hur jag ska göra.. kanske det får bli nästa månad, får se först om det blir någon utlandsresa, Lisbeths pappa har just dött, så kanske det blir ändrade planer..

aja, nu får det räcka för idag
ciao

rubrik?

att skriva en rubrik tycker jag nästan är det svåraste xD hahaha

kom hem vid 2 idag. typ den tidigaste dagen någonsing jag har kommit hem från härnösand . annars har det typ bara varit runt 6 tiden på kvällarna . Nä i dag så tog jag bussen kl 1. Ska göra uppgiften som ska redovisas på fredag, men vi bestämde i studiegruppen att vi skulle vara klar nu på tisdag (imorgon).
var meningen att vi skulle träffas i morgon kl 12 direkt efter vi hade slutat, men robert skulle besikta bilen halv ett, så vi bestämde att vi ska träffas kl 3 istället. och då sa jag till marina att vi kunde gå på bio på kvällen..
så, Flickan som lekte med elden ska vi se på imorgon kväll. kommer sova över hos marina i morgonkväll eftersom det inte finns några bussar och jag orkar inte ta bilen..

igår så for jag in till härnösand för blev bjuden på filmkväll hos emelie, så hela klassen var där, vi beställde käk och tittade på film och käkade en massa godis.. sen så sov jag över hos marina, super gullig hon är som låter mig sova över eftersom jag bor nu i kramfors, men flyttar ju nästa torsdag ;D

till helgen så blir det fest, Sandra i klassen fyller 20 , så då ska vi hitta på nå jävulskap ;D ska bli riktigt roligt, känner mig redan taggad , daniel ska ändåså vara i östersund på tävling, den gullplutten <3

nu har jag sett alla avsnitt av True Blood.. Älskar verkligen den serien, fast den verkar ändåså lite sjukt. Alexander Skarsgård är med där, och Anna Paquin som medverkar i X-men filmerna.


tycker den här bilden på Anna Paquin är så snygg.

här är hon blond, med sin kille Stephen Moyer som oxå medverkar i True Blood.


nothing new

Idag har jag läst lite grann, ungefär 3 kapitel i våran såkallade Svampbok. Känns riktigt skönt, den boken verkar man fatta lite mer av iaf.. tror jag iaf.
tycker det är svårt och skriva ner vad som är viktigt, när man inte riktigt vet vad som är viktigt.

pratade med lisbeth på facebook, vi måste snart börja planera inför våran julresa som vi har tänkt göra.
När jag var sist hos pappa, så började jag och lisbeth att planera att vi ska åka  utomlands under jul, (inte mig emot) vet inte om pappa hade tänk följa med eftersom han inte planerar iförväg så är det svårt att veta, till slut så kanske han åker själv någonstans eller med Ali eller så . Men jag har hört rykten om att min kusin från Iran ska komma till han över julen, så vem vet.

Kanske det blir bara jag och lisbeth, men jag skulle tro att hon har sina barn med oxå, vilket skulle vara hur roligt som helst om dom följde med ! finns ju inge sötare barn än de två!

ändå de som känns lite tråkigt är ju att missa svenska julen, det är ju som sagt en tradition, men vafan, då sparar ju mamma, mormor och resten va familjen pengar på att inte köpa några julklappar till mig ifall jag är bortrest.
så om det ska bli en resa så är det väl dags att börja spara pengar.. men de är nog inga problem !

Nje, nu ska jag nog till dollar och köpa något drickbart.
ciao

"Nobody puts Baby in a corner"

Ja, observera stavning på min rubrik :p hahaha

engentligen är det ju inte här jag ska sitta, eftersom jag egentligen ska ligga/sitta och läsa en förbaskade bok om pedagogik. men jag fattar ingenting så då orkar jag inte läsa. och egentligen så jag läsa en massa andra böcker oxå. den 5e oktober har jag tenta och då ska jag ha läst allt och har fattat alltihop oxå. har en uppgift jag ska ha gjort oxå, som ska vara inlämnad nästa fredag. men den ska nog gå bra.

idag var jag och hämtade ut mitt paket från HM. hade beställt några linnen, tshirtar, minkjackor och någon topp. Börjar fylla höstgraderoben nu. men nu behöver jag jeans och höstjacka.

idag är det prick två veckor kvar tills jag flyttar, gissa om jag längtar!!! ;D
så de där med jeans och höstjacka får jag leta efter i birsta, kommer ju ändåså åka dit snart för att köpa en soffa så då kan jag ju alltid springa in på birsta city oxå ;D

tänkte göra en paj idag, så man har något gott o äta medan man tittar på idol ikväll, men nu ska jag gå och läsa lite så att jag har gjort något vettigt idag iaf !

ciao

New week..

ja nu var det ett tag sen jag skrev igen..
försöker verkligen plugga men det är så svårt att förstå så jag orkar inte fortsätta läsa vidare.
idag så ringde mamma, Ja jag vet att egentligen jag ska göra det, men jag hatar att prata i telefon och plus att jag vet inte vad man ska fråga osv, så mamma ringde till Tele2vision och kollade med tvkanaler till lägenheten jag ska ha i härnösand. för man får 1,2,4 och typ 2 till gratis inräknat i hyran, men jag vill ju oxå ha 3an och 5an. och gärna tv400. så vi la till nöjespaketet där jag får med 3an och 5an. men då får jag tyvärr inte tv400, men jag får väl klara mig utan den då. ska nog gå bra det. 3an och 5an är viktigast :p

kollade med kanalerna så allt är kalrt till jag flyttar in, för inte skulle jag klara mig utan tv, snart börjar ju desperate housewives och greys anatomy, gossip girl ja gud vet vad :p

jag har iaf det mesta klart till lägenheten nu iaf, bara en soffa jag behöver och en stekapanna :p haha

nä, nu ska jag se på ett true blood avsnitt, läsa lite ner i papprerna.

ciao

study?

Hej på er allihop.
Inne på den andra veckan av skolan, och jag kan nästan säga att jag är redan skolless? eller nja inte direkt skolless, men unvisersitet är inte alls som gymnasiet, man måste plugga och läsa på hela tiden, och jag har inte börjat än. Känns hur tragiskt som helst.

just nu känns det rätt jobbigt alltihop att man ska hinna med och plugga och läsa och samtidigt som jag ska åka fram och tillbaka mellan kramfors och härnösand. jag längtar faktiskt tills jag får flytta in till lägenheten i härnösand så det inte behöver bli så mkt pendlande. Men jag kommer ju såklart sakna min älskling varje dag!!!!!!!!!!

I morgon har jag föreläsning 8.15-10.00 , 10.15-12.00 . sen så åker jag och fanny till sundsvall och ska handla lite, jag ska bla köpa en riskokare, fritös, brödrost osv. sen så är jag ledig torsdag-måndag. så då blir det väl en massa plugg.

kanske ska börja städa mitt rum nu, ligger en massa kläder överallt, och jag har igår beställt mer kläder, mest tshirtar och minkjackor som är bra och ha nu när det börjar bli lite kyligare ute.
jag vill ha nya jeans, men blir alltför snål när dom snygga kostar runt 400-700 kr. jag är ju en fattig student ;p haha

nä, men jag har väl rätt så mkt kläder, men jag brukar ju rensa garderoben, men jag vill inte rensa för mkt för då blir det ALLDELES för tomt :p haha  och jag kan ju inte direkt börja packa inför flytten heller, eftersom det är typ bara min byrå och sängen från mitt rum som ska med. resten har jag köpt som fortfarande är omonterad i kartonger.

just ja, jag lovade ju för ett tag sen att jag skulle lägga in en bild på min nya frisyr.. så .. här kommer den.


New Life ...

hey på er alla. nu var det väl kanske några dagar sen jag skrev. men jag har haft mkt att göra , så ni får stå ut .. jag har ju varit värre om inte annat.. Haha!

det är ju så här att i går (måndag) så började jag på mittuniversitet , HUR nervös som helst var jag, men som tur så hade jag med mig Nathalie :) vi samåkte tillsammans på morgon. vilket kändes riktigt skönt :) men när man väl var framme och skulle registrera sig osv så kände man igen några bekanta ansikten så det var ju roligt!

Kan ju säga att jag gillar min klass redan nu, ashärliga tjejer ! ;)

finns mkt att berätta egentligen, och jag skulle nog kunna skriva här på bloggen allt som hänt, men det känns som att ni inte kommer förstå ett piss, så jag tror nästan att jag skippar den delen, istället får jag väl berätta i irl när, om jag träffar er :p hahaha eller så kanske jag tar någon tråkig kväll och skriver om alltihopa! ja varför inte..

men jag skulle mest skriva detta inlägg bara för att visa att jag fortfarande lever, men att jag just nu förtillfället inte kommer ha så mkt tid att uppdatera här, eftersom skolan är i härnösand och jag kommer alltid hem så sent, eller ja, igår kom jag hem runt tio på kvällen och idag runt sex. såå , i morgon kväll så ska det vara lite melodifestivalen och kareoke (observera stavning) och det vil jag så hemskt vara med på, plus att alla tjejerna i klassen övertalade mig...typ :p men iaf, då ska jag sova över hos Nathalie, hon har flyttat till härnösand nu , så värsta perfekt för mig att sova över hos henne, eftersom jag inte flyttar dit förrän i oktober. blir ju bara krånligt med buss o hämtning osv.

men iaf, här ligger jag i sängen, 22.59 står min klocka på, och jag ska upp 5.15 , duscha och göra mig klar för bussen som går 6.40, asdrygt, skolan börjar 8.15 typ VARJE dag ! fett drygt

aja, ska väl ta och sova nu då .
får hoppas på att nästa inlägg inte blir lika sent.
ciao

RSS 2.0