saturday night

Ja nu är det Lördag igen, eller ja, den slutar oom 30 minuter men ändå.
jag sitter som vanligt i min lilla soffa, kollar på en film som är på 4an just nu, men den slutar snart.

jag skulle ju slänga in ett till inlägg igår efter jag hade städat klart, och jag tänkte göra det men internet var så himlans seg så att jag gav upp, att ladda upp bilder tog ju en evighet. Men idag så är det snabbare, och plus att jag kan ju erkänna då att jag blev inte klar med städningen igår, så jag fortsatte igår.

Har plockat undan lite mer idag, igår blev det mest kläderna som låg på sängen + golvet eftersom jag har för lite galgar(stavas det så?), iaf, jag har bäddad rent i sängen och dammsugat och till och med satte upp tavlor!
har dock inte diskat än men de får bli i morgon.
Jag har faktiskt pluggat litegrann idag, typ 2 timmar, bättre än ingenting. :)

jag har till och med lagt in bilder som jag ska visa er, lite på kläderna jag köpte när jag var i sundsvall och ett av skorna jag beställde hem förra veckan ! :)

jag vet inte riktigt vad som hände igår natt, eller inatt kanske man säger? Jag minns iaf att jag gick och la mig vid tolv tiden och hade vridit tv mot sängen så jag kunde kolla slutet på en film, men sen så vaknade jag kl 2.30 med glasögon och tvn på! har hänt några ggr den senaste tiden faktiskt!

jag kan faktiskt erkänna en annan grej, och det är att jag saknar kramfors! eller ja, inte kramfors mest mamma och daniel ! känns så ensamt här i härnösand eftersom ingenting händer. sitter bara här hemma och glor på tv och bara latar mig. men i veckan så  är det full huggning i skolan, tenta på måndag 14.00-18.00. knäppa tider jag vet!!! men sen så går jag typ till 17.00 varje dag med en massa föreläsningar och skit.
men på fredag så åker jag hem till kramfors och får pussa på min älskling :D

aa men nu har jag ju fått skrivit av mig lite :)
nu kommer bilderna!

tröja: Cubus
Jeans: Cubus
Scharf: H&M
Väska: H&M
I Love it !

Förlåt för en suddig bild! Syns inte så bra på bilden men jagtycker klänningen är skit snygg och skorna passar hur bra som helst till detta! jag funderar på att ha denna klänning på julafton, men om jag känner mig själv så vet jag att jag kommer hinna hitta något annat att ha på jul ;p
Klänning: Gina tricot
Skor: Skopunkten

Biljetterna till Grease - Den svenska versionen
det är med Marie Serneholt och Sebastian Karlsson i huvudrollerna!
6 feb = STOCKHOLM MED MAMMA :D<3

Jag vill ha en större spegel !!!!

Godnatt!

HALLOWEEN

ja nu är det ju halloween , och det ämne tycker jag verkligen inte om.. hatar att klä ut mig och halloween skrämmer mig. mörkrädd och läskiga gubbar är inte min grej.

sitter nu i soffan som vanligt, har hett på lite musik, känns som det var en envighet sen jag lyssnade på musik,
jag älskar låten Englishman in New York med Sting. om ni inte har lyssnat på den så borde ni göra det ! :)

Jag ställde klockan på 8.00 idag för jag tänkte gå på ica och hämta ut biljetterna till Grease och sen gå till rosenbäcken för att hämta en bok och sen vidare på stan och fixa lite grejs.
Och klockan 8.00 klev jag upp, fast jag gick och la mig typ klockan 1.00, låg i sängen och tittade på tv, men vaknade ungefär 1.40 och stängde av tvn :)
kollade lite på tv och åt frukost, sen runt 10 gick jag till ica, sen vidare till rosenbäcken precis som jag hade tänkt. Sen ner på stan , in på banken och tog ut lite pengar, sen så gick jag till en affär som heter Döhäftigt, där finna en massa pysselgrejer och annat roligt. Jag hade för några veckor sen checkat in några grejer där som jag hade tänkt till julklappar så jag köpte de idag, så nu kan jag pricka av minst 5 st från listan ! känns riktigt skönt.

igår så var jag ju till sundsvall med sara, var riktigt roligt, men min budget sprack ganska fort. menmen, köpte iaf ett par jeans och en randig tröja. En svart klänning och en jacka som är lite mer som en kofta. En scharf (obs stavning), en handväska och lite hårgrejs. Riktigt nöjd, fick med det jag skulle ha, förutom den där förbannade plånboken! Men efter en sån får jag väl kolla inne här i härnösand.

Egentligen så ska jag städa nu och diska och dammsuga tänkte jag innan Idol börjar.
Ser inte bra ut här, tänkte bädda rent i sängen oxå. Så kanske borde kolla efter en tvätt tid snart igen.
Ska även spika upp en massa tavlor tänkte jag och fundera ut mer på vad jag vill ha i julklapp..
har just nu bara kommit på Nintendo wii, förvaringslådor som man kan ha under sängen, Mini volumaster, pengar så jag kan köpa nya glasögon, stekpanna och jättebra köksknivar, mina är inte sådär jättebra..

Aja, ska städa nu och se vart jag ska få plats med alla skor jag har här (därav förvarningslåda under sängen!)
slänger in ett inlägg när jag är klar så ska ni få se kläderna! och skorna jag som jag beställde!

tjingeling så länge

AWESOME

Idag så beställde jag två biljetter till Grease - Svensk version , musikal på ticnet.se Den 6 feb så ska jag och mamma åka till stockholm och titta på det. Jag ville ju egetnligen att det skulle bli en överraskning men jag måste ju se om hon jobbar eller inte ? jag vet att hon vill gå, fast hon är rädd att åka ner dit.. speciellt eftersom hon inte varit där förr. (bara bytt tåg) och jag var då typ 13 eller nått och nu är jag 19, så vi hjälps åt och hitta dit vi ska :)
ska bli riktigt roligt att få göra något sånt med sin mamma, har aldrig gjort det förr :)
Har suttit och kollat efter bra vandrarhem och så som ligger i närheten av Göta Lejon där musikalen ska vara. Men har inte hittat något än.

har även skrivit en lista på att jag ska köpa typ som julklappar oså.
jaghar allt förberett på vad jag ska köpa till alla.. nästan.. typ 2-3 st kvar jag inte vet än vad jag ska köpa.
har iaf bestämt att jag ska beställa löshår nästa månad så jag har långt hår på julafton och jag vill såååå gärna göra en nagelförlängning eller vad man ska kalla det. Eftersom jag biter på naglarna och har det jättesvårt att spara ut det. och när man väl har sparat på det så går de ju av hela tiden.. tänk o ha jätte fräsha långa naglar på julafton :) eller ja, hela tiden :D
så det skulle jag oxå vilja göra :) och jag fick just en tanke , "vad ska jag ha på mig på jul?" Känns egentligen onödigt att köpa något nytt eftersom jag har så mkt kläder som jag inte har använt, (alltså klänningar) jag vet att om jag köper något som är tänkt att ha på julafton så har jag ändåså inte det på mig, hittar väl alltid något annat att ha på mig. hur typiskt är inte det då?

Har ju fått mina skor som jag beställde förra veckan,, ena paret måste jag lära mig o gå i. Ni vet dem med klacken. plus att det va liiiiiiiiiiiiiiiiiite för stora. men jag tror det går bra ändå.
och stövlarna var liiiiiiiiiite för små, men jag får stå ut och hoppas på att det töjer ut sig. :)

I morgon ska jag till sundsvall, så borde väl egentligen gå och lägga mig så att jag kommer upp ! bussen går 9.26 så måste gå hemifrån runt 9. Ska åka med Sara, hon ska klippa sig kl 12 , så därför åker vi lite tidigare för att inte behöva stressa för att hinna ! Jag ska försöka kolla efter ett par billiga jeans och nå fina tröjer :) skulle gärna vilja ha en ny väska oxå.. Och en grej jag MÅSTE kolla efter det är en ny plånbok, min är alldeles för liten som att alla kort ska få plats.. och jag behöver ju alla kort, en massa kort från hemköp och grejer bara för att man ska få bonus och lite billigare mat.. ju billigare desto bättre!!! ;)

Aamen då har jag ju slängt in ett inlägg också , så ska jag gå och borsta tänderna och göra mig klar för sängen !

ciao



I CAN'T BELIEVE IT

hej på er.
nu var det väl några dagar sen jag skrev sist.
i torsdags så åkte jag hem till kramfors. var med älsklingen och träffade mamma oså.
På lördagen klippte jag mig, har tyvärr inte tagit någon bild än, men kanske gör det i morgon. men jag blev iaf supernöjd :D
sen på eftermiddagen åkte jag med älsklingen till bjästa och var där tills idag.
vi tog det bara lugnt och myste :) riktigt roligt!
idag så åkte jag hem runt 11.40, åkte först till kramfors för att gå på banken och fixa lite grejer , sen vidare till härnösand . när jag kom till lägenheten så dumpade jag bara av grejerna och sen gick till ica och för att handla lite.
jag tänkte att det va lite synd att jag inte ahde fått något avi för att kunna ta ut skorna. så jag tänlte att jag skulle nog kanske få det i morgon eller så.
men när jag kom hem igen så tro int på fan att jag fick ett sms om att skorna hade kommit!!!!!!! och man hämtar ju ut de på OK bredvid ica. så jävla less jag blev .. då kunde jag ju ha hämtat ut dom på en gång och kanske haft ett par på mig imorgon... aja, får hämta dom i morgon istället.

en vecka kvar till tenta , i morgon efter skolan tänkte jag gå till bibblan och sitta och plugga där och hoppas på att man får något vettigt in i skallen så man kanske klarar tentan ..

aja, nu ska jag se klart på chuck sen csi. sen blir det sängen..

jag bjuder på en gammal bild istället :)

oooopsiii..

jag skulle plugga idag, men blev inte så mkt av det faktiskt, läste några artiklar bara , och började skriva lite på inlämningsuppgiften som ska vara inlämnad på måndag. jag fattar inte vad jag håller på med ;o jag måste ju fan plugga för ens klara den här utbildningen och framförallt tentorna.. jag försöker plugga men jag hittar ju alltid något annat roligt o göra. att läsa ett kapitel eller några artiklar låter ju bra men man kommer ju fan inte vart på det.
borde ju egentligen läsa ut en hel jävla bok på en dag för att det ska ta något. har iaf en massa kvar att läsa och tentan är om 1,5 vecka =/ aja jag ska ta med mig datorn hem och plugga som fan under torsdag och fredag, på lördag så åker jag ju med älsklingen till bjästa. har suttit och funderat på om jag ska åka hem till kramfors på måndagen från bjästa och ta bussen till härnösand på tisdag morgon.
läraren som vi har där vi ska lämna in inlämningsuppgiften (ska egentligen lämnas in på fredag), hon sa att hon inte tänker läsa dem ändå under helgen så då kunde vi lika gärna lämna in det på måndag. aja jag ska iaf försöka bli klar i morgon så kan jag ju skicka in skiten på fredag. hon vill ju såklart inte ha in det på first class eller på epost, så man måste fan skicka skiten på posten eller antingen gå och lämna i hennes fack. men jag har ingen aning om vart den ligger så jag skickar in de på posten istället.. jag kan offra mig 6 kr.

aja, vad har hänt mer då, eller rättare sagt vad gjorde jag istället för att plugga?
ja det var en jävla bra fråga... låt mig tänka lite... jo jag har duschar och stod och gjorde iordning mig bara för kul och legat på soffan och kollat på tv. var även på PM-möte idag. just ja jag har fortfarande inte berättat vad PM är förnått? har för mig att jag sa att jag skulle göra det.. men nu orkar jag inte göra.. kan göra det när jag har kommit tillbaka till härnösand nästa vecka.
efter PM mötet så satte jag mig i soffan och läste artiklarna och skrev ut lite grejer
kollat på greys anatomy och nu sitter jag här och fördriver tiden eftersom jag inte är så speciellt trött..

jo, jag har ju även beställt hem lite grejer... kan dock inte säga vad eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg och då kan jag ju försäga mig vad det kan vara , ,eftersom det är julklappar..
yes jag kommer fira svensk jul i år.. som vanligt.. jag pratade med pappa häromdan och frågade ifall det skulle bli någon resa vilket jag inte trodde att det skulle bli och rätt hade jag ju .. han berättade att min kusin från Iran , Pouyan har ansökt om visum och ska snart få reda på om han får det eller inte , om han får det så kommer han till norge i två veckor , alltså under jul och nyår.. och eftersom Lisbeths pappa har precis gått bort så kan inte hon åka heller för hon vill inte lämna sin mamma själv osv, och det har jag fullständigt respekt över!

pappa frågade mig ifall jag kommer något nu till höst, om jag har tid oså och jag sa att jag skulle kolla. och när jag kom till lägenheten så kollade jag , och jag har det rätt fullt upp såg jag =/ det trodde jag inte, men vecka 47 och 48 har vi VFU (praktik) och ingenting vecka 49 och 50. så då kanske jag kan dra till han några dagar unden den tiden.. och sen så kanske efter nyår så att jag får träffa Pouyan.

ja, men iaf, ang julklappar så har jag iaf 3 julklappar klar. och jag har hittat 3 julklappar till här inne istan som jag tänkte köpa till veckan så har jag ju det klart oxå, då har jag ju nästan köpt till alla (A) hahaha

och jag beställde även två par skor idag från skopunkten ;D hoppas dom kommer till veckan!

oj, nu blev det ett långt inlägg igen.. haha aa nu ska jag se på lite tv innan jag ska sova!


Par 1: 399 kr från Skopunkten.com men jag fick betala 199 för dom eftersom jag köpte två så får jag betala för 1,5 par :p hahaha så jävla bra!

Par 2: 399 kr, varmt fodrade ! perfekt till vintern ! hoppas bara på att jag kan ha båda paren så slipper jag skicka tillbaka dom

snart ska jag klippa mig ;D så bli otroligt skönt. och jag längtar till på torsdag nästa vecka då jag och sara ska åka till sundsvall och shoppa :D behövs lite nya kläder i garderoben ;)

cya!

LAZY THUESDAY

hejhej
den vanliga vanan att jag ligger i soffan och bloggar ;p hahaha idag har inte ändå inte varit så händelserik dag.
ställde klockan på 9.00 mkr för att jag inte skulle sova bort hela dagen, blev väl upp 9.30 tror jag. la mig på soffan och kollade på tv. samt gossip girl och one tree hill ;) läste lite och lagade mat och kollade på ghost whisperer...

...sen så tyckte jag att det var dags att diska och plocka undan lite, för jag hade inte packat upp väskan jag hade från när jag var hemma sist, så det va ju på tiden ;p sen så träffade jag fanny, vi skulle gå och hälsa på nathalie och se hur hon bodde som :) men vi gick och solade först sedan gick vi till henne ;p haha
fick skjuts hem av patrik som kom och hämtade oss och nu ligger jag i soffan igen.. har borstat tänderna och tvättat ansiktet och bytt om .. ska alldeles snart sova, tror jag iaf om det inte börjar något bra på tvn.. kollar just nu på Jordan, rättsläkarn

i morgon blir det plugg och dammsuga och mera plugg... greys är i mrogon och jag lääängtar !

på torsdag åker jag hem.... längtar så fruktansvärt mkt , pussa på min älskling ! <3


två stekta laxbitar med citronpeppar, vispad ägg + vatten och salt.
wookgrönsaker thai + classic och keso blev det idag :)

ena fönsterbrädan. korten ska hängas upp på väggen men jag tog med mig hammare men inga spikar... det kommer upp så småningom

godnatt!

Dagens

ja, vad har hänt idag? njeee, inte så värst mkt. hade föreläsning 10.15 - 12.00 men fick sluta en halvtimme tidigare :) gick hem och åt lite lunch sen så tillbaka till skolan vid 13.15 för då skulle jag ha en till föreläsning.. så slutade kl 15.00 idag. riktigt skön dag idag tycker jag .. man fick sova lite längre, annars har vi ju alltid börjar 8.15.

efter skolan så gick jag hem, fixade lite käk, idag blev det wookgrönsaker och stekt lax :D riiiktigt gott, det blir faktiskt mkt saftigare och godare när man steker i rapsolja :) olivolja går säkert lika bra, men när man är student så man kan inte köpa vad som helst.. olivoljan kostar ju lite mer .. menmen
till efterrätt blev det Sia's violglass :D alltså, den är så good, den rekommenderar jag!

nu sitter jag i soffan och tittar på top model kanada, väntar på att fanny ska sluta jobbet så ska vi iväg och sola en sväng :D försöka bli lite brun till jul ? hahah

idag så var det den enda dagen vi har lektioner/föreläsningar, nu är det självstudier resten av veckan..
jag åker hem på torsdag eftermiddag och ska då vara med älsklingen som jag saknar så mkt !
klippa mig på lördag, sen så åker vi nog tll bjästa tro jag. Daniel sa igår att han skulle åka hem på fredagen , men jag frågade iaf inte kunde göra det på lördagen istället så kunde jag följa med oxå .. :) och han sa att det gick bra :) så snäll han är ^^

jag kom på att nästa vecka så har ju gymnasiet o alla andra skolor höstlov.. men vi har ju inget lov, men jag går bara på tisdagen sen så har jag skälvstudier så man kan ju säga att det typ är lov men jag måste plugga stenhårt eftersom vi har tenta måndagen därefter. och jag vill verkligen klara den !!!

aja, nu ska jag fortstätta se på tv och äta lite godis kanske..
jag bjuder på en Dagens ..


SIA - VIOL

hejhopp!

är i härnösand nu, eller ja det har jag varit sedan kl 14 idag.
var ju hemma i kramfors som sagt över helgen, huuuur skönt som helst att få vara med mamma och min katt, hjärta dom!

jag hade min bag som blev proppfull när jag var hemma eftersom jag alltid hittar en massa saker som jag vill ta med mig hit till härnta, och i sista sekund innan vi skulle åka ner till busstationen så säger mamma, "ja men ta resväskan då? den har ju hjul så då kan du ju bara dra den?!" .. Smaaaaaaaart! varför kom inte jag på det ?
så när jag väl kom fram till härnta så drar jag min resväska + påse med lite grejer köpt från dollar, och datorn hängandes på axeln och går enda från resecentrum och upp till volontärvägen 10b där jag bor. och det är ju huuuuur långt som helst. i vanliga fall utan väska o så, så tar det runt 15 minuter att gå, men nu fan så tog det drygt 20 minuter. och gissa om jag svettades :o
när jag kom till min lägenhet så dumpade jag bara av skiten och tog ryggsäck och en bok jag skulle lämna till sandra (klasskompis) och skrev snabbt en matlista, eftersom jag brukar veta vad jag ska ha att handla men när jag väl är på affären så glömmer jag alltid hälften, om inte mer. såå, sen tog jag ipoden och begav mig till rosenbäcken och träffade lena som gav mig en ny bok, och jag lämnade den bok jag hade till sandra.
efter jag hade småpratat lite med lena så gick jag vidare till ica och handlade :)
sen hem och tog mig en snabbdusch och sedan lagade lite mat :)
sen så har jag bara legat på soffan och glott på tv.

i fredags då jag och mamma var och handlade så köpte jag tre st 0.5 liter Sia glass, (viol, sorbet blåbär, citronlakrits) och jag tog lite viol idag, GUUUUUUUUUUUUUD så god den är !!!! måste nog köpte lite mer .

yesyes, på lördag ska jag klippa mig, guud så skönt, det behövs verkligen, fräsha till topparna och klippa upp det lite mer därbak :) och fixa till mig lugg oxå , jag har ju klippt den själv och det ser ju inte något fel med det, men jag vet inte riktigt om jag vill ha en raklugg eller om jag ska ha den sne.. det får jag fundera på tills lördag :)

på torsdag så kommer morfar janne till kramfors, han ska sova hos oss över helgen för att han ska på begravning. så det blir väl kul o träffa han, menjag ska vara med älsklingen har jag bestämt, har inte träffat han på en vecka nu .. jag missade ju han nu i helgen eftersom han åkte hem till bjästa på fredagen innan jag kom , för han skulle på tävling.. =/ mnemen , sånt är livet, vi tar bara igen den tid vi missar ;) höhöhö ^^

näe nu har jag skrivit ett långt inlägg.. har jag verkligen så tråkigt ? ha !
ska kanske he på någon film eller så ser jag bara på något skit på tvn istället.. funderar på att gå och lägga mig snart, läsa lite didaktik kanske.....




har faktiskt tänkt att jag ska fylla ut den där tatueringen, jag tycker det blev lite tråkigt med bara, Hope Faith Love där, men jag har ju hur länge som helst på mig att fylla ut :) jag har mina funderingar på vad jag ska göra :d

aja, nu ska jag sluta skriva.. mina tatueringsfunderingar kan jag ta i nästa inlägg :)
godnatt

KRAMFORS BY MIDNIGHT

hejhej!
nu är jag hemma i kramfors, eller ja, det harjag varit sen halv ett idag.
min dag har varit riktigt förjävlig faktiskt. spöregn och har fått gått fram och tillbaka två ggr, blivit dyngsur av regnet och haft glasögon så man inte sett något.. jaa, den va dålig, men blev mkt bättre då jag kom hem hit till huset och fick mysa med mamma och min katt :D

har kollat på idol idag, och ikväll så var RABIH klart bäst, tycker inte om han sådär jättemkt egentligen, men idag var han riktigt speciell :D men jag tycker mest om Heal the world och earth song med MJ, och ingen av idolerna tog någon av de låtarna.. menmen, jag får ju lyssna på spotify istället då.

jag är riktigt sugen på att åka och hälsa på min moster imorgon, jag hoppas att vi kan göra det. det var så längesen jag träffade henne =/ men imorgon så ska jag och mamma ner på stan har jag bestämt, jag ska in på dollar och införskaffa mig lite grejer, iaf kolla runt lite. jag har ju framkallat massa bilder , lite från studenten, besöket när faster var i norge osv, så jag ska köpa lite ramar så jag kan hänga upp bilderna på väggen i lägenheten så det blir lite fylligare på väggarna :D ^^

Tycker det är riktigt skönt att vara hemma, slippa laga mat och bara ta det lugnt, men borde läsa lite mer, har bara läst ett kapitel just nu, men ska försöka ta igen det i morgon tänkte jag.

idag när kan kom fram till kramfors så gick jag in på Sonjas och bokade klipptid, den 24 kl 10.30 så ska jag klippa, så jävla skönt, jag tycker om och klippa mig. jag älskar när folk håller på med mitt hår, jag skulle kunna somna!!!!!!

nä, nu ska jag sova. försöker slänga in ett inlägg i morgon :)
ciao

EN LUGN TORSDAG

Hejsan!

ligger i soffan, har precis städat och dammsugit, diskat oxå. väntar på att mammas pojkar på 4an ska börja kl 20. men jag ändå lite sugen på att se singing bee celeb. men , jag tror nog att mammas pojkar är mkt bättre xD haha

idag så hade vi skola från 8.15-17.00, men fick sluta typ en timme tidigare. det va faktiskt en roligt dag idag :D
vi hade estitiska läroprocesser, alltså bild och musik, sen lite data på slutet..

ikväll så skulle det vara overallsittning, eller ja, det är det just nu. men jag har inte köpt någon overall, så jag gick inte såklart. det är fest efteråt, men jag ville vara hemma är så förkyld och huvudvärk lite titt som tätt. så jag är hemma  i lägenheten och ska ligga på soffan o se på tv och äta chips och dipp :) hihi

nu märks det att det är en vecka kvar till man får pengar, man är helt fattig och har nästan inte ens råd att köpa mat. hahaha, men sånt är väl livet ibland.

åker hem till kramfors imorgon runt 14 tiden, tänkte gå o boka en klipptid, är less på mitt hår nu och vill fräsha till det.

nä, nu ska jag ta fram gotta och mya framför tvn :D
ciao
blir nog kanske löshår nästa månad..

NEW START

Ja, nu är det måndag igen, menas med en ny vecka och nya tag.
har varit ledig idag, har tvättat, varit och handlat och mamma och patrik kom hit och satte upp min spegel och hylla.
så nu är allting typ klart. bara min taklampa som ska sättas upp oxå.
fick även post idag om att min boxer har kommit, så jag tog mig en promenad till OKQ8 och hämtade ut den :D
så nu har jag många kanaler att se på :p

jag och sara lagade kebabgryta och ris idag tillsammans, det var mkt trevligt, och jättegott var det oxå, vi lagade så mkt så det blev över, så jag har två matlådor i frysen :D yeeeey

imorgon är det skola igen, har seminarium kl 8.15-10.00 sen 13.15-15.00 . kvart över 4 åker jag till kramfors för att senare åka till bjästa för att gratta daniels mammas morbror som fyller 70 :D ska bli roligt, var längesen jag träffa alla därborta :)

men är tillbaka hit i härnösand  på onsdag igen eftersom jag har lektion igen 8.15 .

Aja, ska nog se nåtgot avsnitt av House nu och äta lite glass kanske :)
ciao

1 år och 8 månader

i helgen så kom daniel hit, jag gick o mötte han på busstationen på fredagen vid tjugo i 4. vi gick till lidl och handlade lite och sen gick vi hem till mig, jag lagade lite mat och vi myste vid tvn :D
tittade på idol och sen så tittade vi på några avsnitt av House :)

lördagen så gick vi ner en sväng på stan och jag införskaffade mig två kökshandukar, och sen så gick vi och handlade lite , först på hemköp och sen fick vi gå till ica eftersom de inte hade fritösolja på hemköp. =/
men det gick ju bra ändå.
på kvällen myste vi framför tvn och tittade på House, körslaget och någon film.

idag så åkte han hem :( runt ett tiden, jag följde med han till busstationen och pussade honom hejdå. men jag åker hem på tisdagen för att följa med honom hem till bjästa för hans mammas morbror fyller 70, så jag blev oxå bjuden dit :)

nu ligger jag i soffan och tittar på ännu mer avnitt av House fast jag egentligen ska plugga, men får väl ta o göra det i sängen sen då.. måste iaf läsa ett eller två kapitel.

nä, nu ska jag fortsätta äta mina ballerinakakor och dricka min päronsoda och kolla på House :)
ciao

Friday all day long

Ja, nu är det Fredag och idag så kommer älsklingen hit, ska möta upp han på busstationen kl 17. :D gud så roligt , saknar han ! :D <3

skulle skriva ett inlägg igår kväll men allting laggade hela tiden, så fick bli nu istället..
vaknade runt tio tiden idag, riktigt skönt o sova ut, annars har man varit uppe kl halv 7 för att man ska ha föreläsning eller seminarium och allt dylikt. men nu fick jag sova :D

ska alldeles snart äta lite frukost och läsa lite så jag kommer igång, sen så ska jag plocka undan lite grejer och skriva en lista på det vi ska handla senare, tänkte bjuda min älskling på stekt potatis och lax idag :)

igårkväll så låg jag bara på soffan och glodde på tv, tittade på filmen Hairpsray som jag hade köpt häromdan, så den låg jag och tittade på. somnade till på soffan men vaknade att jag att jag fick sms, inte så bra iaf man somnar på soffan för då kan man väl inte sova på natten istället..
jag blir tokig snart!! min hosta vill inte ge med sig, jag hoppas den gör det snart, det är jobbigt o sitta/ligga och hosta hela tiden...

kollade lite på bilder igår på datorn och såg mitt blonda hår jag hade under sommaren, jag saknar det faktiskt lite grann, men jag ska vara mörkhårig nu under hösten/vintern så kanske till våren jag börjar göra mig ljus igen så jag är blond under sommaren :)

ska iaf beställa löshår nästa månad hade jag tänkt, och jag ska även åka och shoppa har jag bestämt, vill ha lite nya kläder, iaf jeans !'

jag måste prata med pappsen snart ocå se iaf det kommer bli någon resa till jul, annars så måste jag snart börja köpa lite julklappar ;p haha

Näe, nu ska jag äta lite frukost och slå på någon film innan jag börjar läsa och röja upp lite här.
ciao

hello beauty

Yes, nu är jag här igen, jag sa ju att jag skulle lägga in ett inlägg senare, och nu har det blivit senare och nu är jag här !

ååh,, jag va ju hem till kramfors igår, tog ett bussen hem, kom fram vid tjugo i två, träffade mamma på terra-cotta och där köpte jag mig en jacka. hade skulle egentligen kosta 499 kr, men det va halv priset :D yeaah , ville ha en höstjacka eftersom det börjar bli för kallt att ha skinnjacka och det är alldeles för varmt att ha vinterjacka nu, så en höstjacka blev det.
Fikade med mamma på stan sen skulle hon börja jobba och jag fick runt på stan och gjorde en massa ärenden.
ringde till patrik och han kom o hämtade mig och skjutsade mig till Daniel där jag fick äta middag :D

sen hem till huset och packa lite grejer jag skulle ha med mig till härnösand igen. sen spenderade jag hela kvällen/natten med älsklingen :D såå mysigt o få vara med honom :D hihi

imorse så tog jag bussen hit till härnösand med hela min packning som bestod av 3 påsar, en ryggsäck och en handväska. det var rätt drygt o gå börja på det, men det gick bra ! :)

ÅH, just ja, hahahaha, när jag skulle till bussen i härnösand då jag skulle hem, så när jag var typ vid lidl så gick jag och höll på att he på musik på min ipod , så medan jag gick där o koncentrerade mig så kom det plötsligt fram en kvinna runt 45-50 års ålder och sa "herregud vad smal du är!!!!", jag; "åååh,,, tack så mkt!" fortsätter med min ipod , kvinnan; "sådär smal var jag en gång i tiden oxå" jag; "åååh, mmm *smile*" går sedan iväg och fortsätter med min ipod.
hahahaha, gud jag tycker inte alls om när folk kommer fram sådär ;p så himla pinsamt, men det är ju klart att den där kvinnan inte var helt hundra i skallen ! menmen

tillbaka i härnösand iaf, hade en föreläsning i morse 8.15-10.00, sen som tur så hade vi en rast/lunch mellan innan nästa föreläsning började 13.15-15.00 så jävla drygt o bara sitta och glo och anteckna och lyssna .. man nästan somnar faktiskt..

under våran rast/lunch så gick jag och sara och handlade på ica kvantum, införskaffade mig en kort där oxå, så man får lite rabatter o grejer.. helt perfa när man är student och fattig ;p haha

ja, som sagt slutade vid 15, sen gick jag och brudarna i klassen till bibblan och fixade lite papper och sen så skulle vi ha PM möte som började kl 17, vilket jag inte orkar förklara just nu vad PM betyder, det kanske jag kan ta i nästa inlägg.

aa men iaf, efter det så fixade jag, marina och lena lite visit kort och grejer inför overallsittningen som är nästa veckan, men det ska jag inte gå på för att jag har inte köpt en overall än... ööhhh. aa , nu är jag bra trött, ska nog gå o sova nu, tänkte kliva upp lite tidigare för att duscha , vilket jag tänkte göra ikväll men jag träffade fanny istället :)

såå, godnatt på er
ciao

jobbiga onsdag

ja, jag tänkte vara snäll o slänga in ett inlägg, men inte just nu ,så ni kan ju läsa lite senare igen här, för jag ska diska upp min fina hög med disk nu och sen gå ner mot stan och möta upp fanny, gå in på hemköp o köpa gottigheter och slå på en film och prata bajs med fanny :D

hörs sen

again? ;0

Fan jag är sugen på löshår, jag fick ett mail om att rapunzel har rea på clip-on . 890 kr för mörkbrunt löshår, ord.pris är 1100kr. jag har ju haft löshår förut, men då har jag tagit sånt som sitter fast hela tiden och eftersom jag tvättar mitt hår varannan dag så blir löshåret så torrt och fult..
men om man har clip-on så kan man ju ta ut varje gång man ska sova, tvätta håret osv. så förstörs det ju inte lika fort.. och då kan man ju ha det mkt längre.

men samtidigt så känner jag att det är mkt pengar... måste först räkna ut hur mkt jag pengar oså jag kommer ha kvar....

aja, 2 ½ män har börjat..

ciao igen

Sunday

Sista dagen innan den stora dagen -----------> TENTA!!!!!!!! shiiiit, asså jag kommer fan inte klara den, jag hoppas verkligen att jag gör de , för fan vad jobbigt om maninte gör det, ha bode delmoment 3 och 1an att plugga på. men efter man har skrivit en tenta så har lärarna 15 arbetsdagar på sig att rätta. så det finns ju tid till att plugga till två delmoment, men vilket man vill göra direkt..

hade ställt klockan på 8 i morse, klev väl upp typ halv nio kanske, åt frukost och kollade Facebook och tittade lite på tv.. duschade och kolla lite mer på datorn och tvn.. sen gjorde mig iordning lite snabbt och gick till rosenbäcken för att plugga med resten av brudarna.. det känns som att man fick lite grann i huvvet iaf.. tro ja..
gick därifrån runt 3 tiden tro ja, sen så kom jag hem och lagade lite stuvade makaroner och korv. slappade framför tvn och lyssnade på lite musik o skrev ut lite papper..

kollade på Twilight , inge ovanligt från min sida ;p haha men jag längtar verkligen till att tvåan New Moon ska komma , 20 november är det premiär och då ska jag gå, vare sig om jag går själv eller inte ! men det tror jag inte att jag kommer göra,.. alltså gå själv, jag tror det är många i min klass som vill se den ;) haha

för drygt en timme sen så kom jag hem från hemköp,, gick ner dit o köpte lite gosaker jag kan ta med mig på tentan , så man inte hungrar ihjäl eller så. och få lite mer energi så kanske man kan vara lite kreativ och komma på något smart att skriva.. och jag köpte glass , Sia's citronlaktris för 10 kr. lät inte riktigt gott men den var HUR god som helst, så ska nog köpa en till i morgon iaf det finns kvar..

ligger iaf nu på soffan och borde egentligen kolla igenom lite papper och förbereda mig, och har ätit lite glass ... väntar på att 2 ½ män ska börja halv tio. känns som att jag kommer vara uppe rätt så länge ikväll.. kommer inte kunna sova så bra .

Ååh, snart är det tisdag och då åker jag hem till min älskling :D
Aja, nu ska jag väl ta o göra någo nytta.

ciao

saturday night

ja jag sitter och tittar på postkodmiljnären, väntar på att körslaget ska börja , därefter är det nyheterna lite snabbt sen är det filmen "Hemma bäst" med Sarah Jessica Parker.. Tänkte se på det ikväll, sen blir det väl till att sova. i morgon ska jag till rosenbäcken och träffa resten av klassen och plugga lite och förbered lite inför tentan på måndag =/ Gissa om jag är nervös ?!?!?!?!?! har ju liksom inte aning om hur det går till eller hur man ska plugga som heller.
har inte läst igenom en bok heller, och det känns ju verkligen toppen! har börjar läst typ alla böcker men inte avslutat någon.. åååh, ibland så känns det som att jag aldrig kommer klara detta. och man får göra om tentan 5 ggr, jag hade problem med teorin till körkortet så vafan, tentan måste jag klara inom 5ggr tyck jah ! annars är jag ju riktigt trög i skallen.. men det känns skönt att träffa resten i morgon o kunna diskutera och se vad de andra har tänkt osv...

ååh, jag gillar min lägenhet, sitter i soffan med datorn i knät, tända ljus på bordet och tvn påslagen och regnet småsmattrar mot fönstret.. men jag hoppas det slutar regna innan jag ska sova, annars kommer jag väl aldrig somna=/

shiit, vad jag börjar bli aktiv med detta bloggande.. eller jaa, jag var väl så ibörjan när jag skaffade den oxå men efter ett tag så blev det en bra period där jag skrev aldrig typ. men nu ska det bli ändring..

funderar på att åka till kramfors på tisdag beroende på hur jag går i skolan. jag saknar daniel så fruktansvärt mkt och jag har bara varit ifrån han i 2 dagar.. buhuuu !! ja ni vet hur det är när man är kär, man vil vara med sin älskling hela tiden :d kan ju inte få nog av honom! :D hihihiih
nästa lördag så har vi varit tillsammans i 1 år och 8 månader :D älskar dig älskling <3

ja kom på att ni inte har fått sett några bilder från när vi klädde ut sandra, jessica och martina förra helgen , men som sagt så har jag mobilt bredband och digitalkamera bilder tar så jädrans plats så det tar sån tid att ladda upp dom. så får göra det när jag kommer till kramfors..

nu ska jag se på körslaget och äta lite godis :)
ciao

Day 2.

Natten gick bra . Vaknade till några ggr för att de är så jäkla kallt hät, jag hoppas de höjer värmen snart!
det känns så jäkla annorlunda, att vara här, bara jag och ingen annan. Jag saknar min Daniel!!!! <3
Men eftersom jag går i skolan så länge på måndag, har först tenta 8.00-12.00 sen så har jag lektioner fram till kl 17. Så det blir nog att jag åker till kramfors på tisdagen efter skolan så jag får pussa lite på Daniel.

Idag så kom mamma och patrik och hämtade mig , de kom med min byrå och lite smågrejer.
Den här lägenheten som jag hyr är egentligen möblerad, men jag har tagit ut all deras grejer och ställt uppe på vinden där vi har en egen lägenhetsförråd. För eftersom jag ska bo här i 3,5 år, så vill man ju såklart ha egna grejer, så man liksom känner sig hemma.

Men iaf, efter de hade dumpat va byrån o de, så åkte vi vidare till Ikea. Där köpte jag en soffa, hade hittat ut en jag skulle köpa egentligen, men det blev en annan, för det första så va den billigare och för de andra lite mindre, eftersom jag inte har såååå stor lägenhet så passar det bättre med en liten soffa.
nu är allt klart. Ska bara införskaffa mig en dörrförvaring som jag ska inne på toan. där jag kan ha hårfön, plattång osv där så de slipper ligga på golvet. Men jag hittade ingen sån idag. men de blir ju fler ggr jag åker dit, helt klart :)

men köpte även en massa köksgrejer, som tex, konservöppnare, potatisskalare, bunkar, matlådor, visp osv.
blev även två st kuddar som jag har i soffan, hade köpt tidigare när jag var på ikea och rusta med fanny, två st kuddar som är zebramönstrade, riktigt mjuka och sköna :)

köpte även två kaktusar och krukor till, en taklampa, tvättkorg och avfallshink till toan. Ja och säkert mkt mer.

jag sitter och kollar runt just nu, ser att hela lägenheten är sjukt ljust. väggarna är typ vita och soffan är vit. ja till och med golvet och min matta. men jag försöker bryta av med lite brunt och sen så kommer det upp en hylla på väggen oxå, och tavlor. ska hänga upp en spegel oxå.


Mitt "vardagsrum".


"sovrum" eller ja, sovhörna kan man ju oxå säga. obäddad såklart.

ja, det känns ju faktiskt som att jag kommer blogga mkt mer nu när jag bor här eftersom det inte finns allt för mkt att göra.
var och handlade idag så jag kunde lägga in i frysen , så slipper jag gå o handla i morgon de jag ska äta då. för så kan jag ju försöka plugga med klassen och hoppas på att de går bra på tentan !

Nä, nu ska jag se en film tro ja. eller så väntar jag tills dobidoo börjar :)

vi störs

My new home.

Ja nu sitter jag i min alldeles egna lägenhet och känner pirret i magen för att gå och sova alldeles ensam.

igår kväll så for vi in hit till härnösand med lastet och bara lastade av allt och sen så i morse tog jag och mamma bussen hit. först så gick vi och fikade lite eftersom ingen av oss hade ätit frukost, sedan så gick vi in på hemköp och handlade in lite mat, ja mat och mat blev det väl kanske inte. makaroner och köttfärs och en saft och kryddor oså..  men eftersom vi inte visste hur stor det gemensamma frysen var och det lilla frysfacket i rummet är inte allt så särskilt stort så köpte jag inga frysvaror.

Efter ett bra tag med allt bärandes och så så skulle mamma åka hem så jag frågade Sara iaf hon ville hänga med till hemköpt och köpa lite godis oså. Det var mkt trevligt :)

Blev frågad om att följa med på krogen ikväll men jag tackade nej. Efter allt bärandes och så så var jag så jäkla trött och hungrig och hade ingen alls lust att gå ut ikväll. så jag har bara tagit det lugnt , suttit i min fåtölj och tittat på idol och ätit godis.

imorgon kommer mamma och patrik och dom ska skjutsa mig till ikea så att jag kan få köpa en liten soffa, och lite andra grejer som fattas.

jag kommer ta bilder på lägenheten så får ni se hur den ser ut oxå :) men lär nog ta ett tag, eftersom jag har bara mitt mobila bredband just nu så kommer det ta så jädrans tid att ladda upp .

Det känns rätt så bra att ha flyttat oså , men det enda som är jobbigt är att daniel är kvar i kramfors :(
efter ikea i morgon så måste jag plugga . tenta på måndag och jag är riktigt nervös och har en massa ångest eftersom jag inte harpluggat så där jättemkt som jag egentligen borde ha gjort.

Pratade förresten med pappa igår, han ringde mig på mobilen som han typ aldrig gör så det blev en chock, men det var roligt. han skulle bara kolla iaf jag hade flyttat klart och berätta att de skulle på bergravning idag (fredag).
Jag hoppas jag får besök snart av alla så ni får se hurj ag har det. :) ska köpa en bäddsoffa så jag kan ha folk som sover över oxå ;D hihi

Aja, nu blev det ett långt inlägg. nu ska jag kolla på idol igen och se vem som åker ut ..
ciao !

RSS 2.0